51

Русофил+

преди 3 години

Всъщност какви демократи могат да са тези Глобалисти. В главите им само планове как да покорят Света. Свърши се тя вече "демократи". Дори Тръмп да не успее, Русия и Китай застанаха твъртдо на пътя Ви. А от тях гледат доста други и Ви се репчат.

50

Атлантик+

преди 3 години

Вот на симпатия?- Разбира се, аз реших да гласувам за Тръмп. Безкрайните интриги и демагогия на Демократите най-накрая го разболяха.

49

Анонимен

преди 3 години

Една от целите на тази абсолютно античовечна пандемия е премахването на президента Тръмп от политическата сцена защото с това че е мислеща личност и поставя въпроси той е пречка пред филантропите за осъществяване на пъклените им цели.

48

Анонимен

преди 3 години

Днес.бг , отдавна се питам не ви ли е срам от коментаторите на сайта ?! При такива безумци под статиите как издържате не знам !

47

Жоро

преди 3 години

До АнонименТова беше първото нещо, което си помислих.

46

Анонимен

преди 3 години

Тръмп НЯМА COVID-19, НЯМА!Направи си тест предизборно!

45

Анонимен

преди 3 години

Тръмп е човек като всички, нормално е да хване вируса. Виж Нанси Пелоси е гущер, за нея не се притеснявам. Или е динозавър. А най - вероятно е рептил!

44

НУМА Цар Първи

преди 3 години

Ден рожден на ШУМЕРСКИЯ МАТЕМАТИК:НУМА Помпилий които прибавил ДВА НОВИ месеца с общо 60 дни се изместил от 21 април на 21 февруариА от Новия ден рожден на НУМА Помпилий и град РИМ 21 февруари до стария му рожден ден има точно 60 дни а до края на годината 313В първата Истинска Цивилизация на ШУМЕРИТЕ религиозни били числата 6 и 12Числото 60 няма нищо общо с религията а е на шумерските учени то ест ПЪРВОТО ЧИСЛО на тяхната Математика

43

НОВ РИМ Библия

преди 3 години

313 година се приема че е създадена Библията от Свети Николай Чудотворец от град НОВ РИМ като отстъпка за съюз с ХРИСТИЯНИТЕ които не са били единодушни какво да правят21 февруари е ИСТИНСКАТА ДАТА на създаването на град РИМ и ден рожден на неговия вероятен ПЪРВИ ЦАР НУМА ПОМПИЛИЙ а до края на годината от 21 февруари има точно 313 дни52 е числото на неграмотния п"ростак римлянин от 1 януари до 21 февруариНУМА ПОМПИЛИЙ е професионален ШУМЕРСКИ МАТЕМАТИК кланящ се над ТАЙНОТО ШУМЕРСКО ЗНАНИЕ

42

конспирация

преди 3 години

в анимационното филмче "семейство Симпсън" показват смъртта на Тръмп през 2020. Филмчето не е пророческо- просто е направено по поръчка на тия дето дърпат конците.

41

Че той се е

преди 3 години

коронясъл вече, какви избори ще правят!? Чичо Дък си продължава да е президент, ако оцелее от короната.

40

Библия от 313 година

преди 3 години

Християнската Библия е създадена около 313 година вероятно от Свети Николай Чудотворец и е от град НОВ РИМ бъдещия КонстантинополСтарият Рим на Папата с паметника на юдеиския фарисей Йосиф Флавии в центъра символизирал съюзът на Веспасиан и Тит надяващи се да създадат ЮДЕОМАРСИЯНСКА римска Империя но още ВЕЗУВИЙ то ест преведено на български БЕЗ УБИЙСТВА им разваля плановете в зародиш и тъй нататъкИсус е Разпнат между римски и юдеиски престъпник и Учението Му е римляни и юдеи са престъпници

39

Николай БиблиоТВОРЕЦ

преди 3 години

Йосиф Висарионович Джугашвили се приема че е грузинец роден на 21.12Отявлен ГРЪКОФОБ и ВИЗАНТОФОБ неуспял дори да завърши Духовна академия поради некадърност вероятно записан насилствено в неяСТАЛИН може да не е грузинец и да се е родил на 21 априлНо е логично СТАЛИН като КОЛХИДОМЕДЕИСКИ гръкофоб и византофоб да иска пълното унищожение на ПРАВОСЛАВНОТО ХРИСТИЯНСТВО и да пожали Католици и ПротестантиЧЕРВЕН елит на СТАЛИН са Лейба Бронщайн,Адолф Хитлер,Збигнев Бжежински и сатанизма

38

Анонимен

преди 3 години

А нашия президент- резидент не вярва че има такъв вирус още от март месец, и продължава да не вярва и си ходи безз маска. Странно. Борисов го глобяват няколко пъти за неносене на маска, а този умник не е глобяван до сега.

37

Уф

преди 3 години

Комунистите и чернолюбците много бързат да се радват.И после ще плачкат пак като 2016 с Килъри.Тръмп 2020!

36

Николай НЕтуркНЕчин

преди 3 години

ЧЕРВЕНИЯТ ЗАПАДНЯК Адолф Хитлер е вдъхновен от ЧЕРВЕНА ДАНИЯ,ЧЕРВЕНА НОРВЕГИЯ а и Швеция след войната да проведе етническо прочистване над самите германци в АВСТРИЯ и ГЕРМАНИЯ където от пръв поглед си личи че ДЪРЖАВНИЯТ НЕМСКИ ЕЗИК е препълнен със СЛАВЯНСКИ ДУМИ най-нормално нещо за съседни и съвместно живеещи народиВъв столицата на СЛОВЕНИЯ от справедливо-фантастично-нерелизуемо бъдеще като ВИЕНСКИ СЪГРАЖДАНИ заедно се подвизавали ЙОСИФ СТАЛИН,ЗИГМУНД ФРОИД и АДОЛФ ХИТЛЕР за определен период

35

Данило ТУРКчин

преди 3 години

ИМА ТАКЪВ НАРОД.....СЛОВЕНСКИЯОСМАНОТУРСКАТА армия а и ПОЛСКА минали през Словенски земи за ВИЕНА а местните нямали телевизия и интернет та НА ЖИВОНачело с ЯН СОБИЕСКИ заедно със страхливи германски армейци разгромяват османотурцитеИ след това германеца закрива Полша с геноцид над поляцитеВИЕНА да е столица на СЛОВЕНИЯ е еманация на несправедливостта на ЗемятаОпорна точка на Адолф Хитлер за славяномразство и русофобията в ЧЕРВЕНОТО ЗАПАДНО ЗНАМЕ

34

Lili

преди 3 години

До Petar, NYЖивея в САЩ от 1982 е й, какво ,,излезнах от БГ нелегално 1973 е й,, TRUMP IS PLAYING A GAME RIGHT NOW ,,,

33

До 57

преди 3 години

Ходил съм. А ти излизал ли си от NY някога? На повечето места, нещата стоят по не по-различен начин от това, което виждаш в този форум.

32

Petar, NY

преди 3 години

Имя ли някой в тоя форум който в ходил до САЩ? Или по скоро има ли мякой който да е излизал от България, много сте кют :)