30

Анонимен

преди 3 години

Леля Цеца да се клецца. Селски клюкари.

29

Анонимен

преди 3 години

Човека си е е в Белгия и хапва шоколад , докато бул-гар-ст-ан-ски-те съдии го съдят на каквото си искат .Браво на човека !

28

До 23:

преди 3 години

Абсурдно е как възрастни хора не проумяха основния проблем при КОВИД-19Ако се заразиш с грип, почти веднага се разболяваш и знаеш, че си хванал "нещо".Ако се заразиш с КОВИД-19 има два варианта:1. Около две седмици носиш заразата и нямаш никакви симптоми и накрая се разболяваш в различна степен2. Между 2 седмици и 3 седмици носиш заразата и накрая нищо не ти става.И в двата варианта (1) и (2) в тези две седмици заразяваш много хора, всеки един заразява други, което е фатално за някои.

27

Анонимен

преди 3 години

Защо трябва да лежи и пихтуни в затвора?Нека да го задължат 3 месеца да чисти отделенията на болните от коронавирус и да сподели своите впечатления от "световната конспирация".

26

Леля Цеца

преди 3 години

Лятото едни наши комшии от входа (живеем във Връбница ||) се върнаха от САЩ, бяха поставени двуседмична карантина, но изобщо не я спазиха и щъкаха по цял ден наляво надясно. Лично дъщеря ми звъня на два пъти в РЗИ да ги докладва, защото във входа ни има стари и болни хора, от РЗИ й казваха, че да приели сигнала, но никой така и не си мръдна пръста. Заминаха си за САЩ по живо по здраво след ежедневно нарушаване на катантината.

25

Анонимен

преди 3 години

До ДодоБългарина е доносник и ако се опиташ да направиш нещо веднага ще те обади.Ромът е верен на бандата си.

24

Додо

преди 3 години

До Квазимодо май наистина казах голяма глупост. Лятото като маалата в Кюстендил беше под карантина, уж полиция ги пазеше, но почти сичкото *** беше перманентно в Кауфланд по потници. Полицаите си стояха и им гледаха сеира и никой не ги закачаше. Оказва се, че малцинството е с много по-големи права от тези на етническите българи.

23

Квазимодо

преди 3 години

До Додо: Естествено, че осъдения е бял! Ти нормален ли си дори да си помислиш, че ако беше от етноса със забраненото име някой щеше да го пипне с пръст?

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Явно няма адвокат момчето.Значи здрав и прав мъж трябва да седи под карантина заради някаква си заповед само за това че е бил в чужбина.

21

Киро Х

преди 3 години

Значи Гaньовистан е държавата, където да заколиш 17 годишно момче получаваш условна присъда, (справка- убиецът от Борисовата градина), а ако нарушиш карантина, без да си заразен, получаваш ефективна присъда и лежиш в пандиза. Интересно.....

20

Анонимен

преди 3 години

Ами то тази карантина си е домашен затвор.Така че няма голяма разлика.

19

Додо

преди 3 години

Защо този на снимката е толкова бял? Това осъдения нарушител на карантината ли е, или манекен? Снимката откъде е?

18

Анонимен

преди 3 години

Само така...Контрол, санкции и глоби.

17

Анонимен

преди 3 години

Каква конституция, какви права? Управление чрез насилие е терор! Ако някой си мисли, че е свободен човек с права, дълбоко се заблуждава!! Жалко, че на болшинството мозъците са промити. А терористите по върховете разпределят пари и хвърлят прах в очите на простосмътрните ние мислми за здравето ви. Дрън дрън

16

Анонимен

преди 3 години

Като чета коментарите балканския селянин се опитва да напише по-голяма глупост от предходния...

15

Анонимен

преди 3 години

До: Извънредно положение, бих казал . Ти си Извънземно нреазположение. Я се виж как си написал думата КУМУНИСТ. Смях.

14

Куха лейка

преди 3 години

И нека Този който е безгрешен, пръв хвърли камък.... Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал Човек.

13

Анонимен

преди 3 години

Да осъди държавата като излезе. И естествено компенсация.за морални и (сигурно) физически щети. Га.дове.

12

Извънредно положение

преди 3 години

до Аз,ей ***, ти прочете ли статията. Он вече е лежал в затвора три пъти. Ясно е, че *** подкрепяте престъпници като Радев и Черепа, но надминавате себе си, антибългари, келемета, руски тояжки!

11

Анонимен

преди 3 години

Правилно, трябва да има ред в тази държава.