162

Анонимен

преди 3 години

В основата на капитала на Пеевски стои краденото от майка му, въпросът е, кой позволи това и къде бяха комунистите от БСП, когато тя богатееше?

161

Анонимен

преди 3 години

170 Смрад се пише с "д".Та, червената смрад е на улицата, дечицата на убийците И крадците от БСП/ДС/БСП, искат власта, за да си живеят с държавни пари и привилегии, както преди.

160

Анонимен

преди 3 години

173Те са фейк.

159

Анонимен

преди 3 години

Браво.. Ама хайде и Доган и Пеевски

158

Смях

преди 3 години

А нещо за едни премиерски чекмеджета?

157

Анонимен

преди 3 години

Действията ни срещу престъпността са безпрецедентни!-------------Л Ъ Ж Е Ш

156

СМЕШЕВ

преди 3 години

ГЕПИХА МИ ТРОТИНЕТКАТА НАПРАВИ НЕЩО

155

анонимен

преди 3 години

Червената смрат почти я няма вече 30 год. минаха и тя покафеня/ ГЕРБ /.Ама трудно ще се спасим от нея.

154

Киро Х

преди 3 години

Направо са чудесни действията ви, с изключение на това, че пуснахте Наглите ГОДИНИ преди да са излежали и без туй жалките си, смешни и несъответстващи на гравитета на престъпленията им присъди, "Експертизата", доказала, че убиецът на Милен Цветков се е движил с 99км/ч (което си е оправдателна дефакто присъда), условната присъда за касапина, заклал момчето в Борисовата Градина, предупреждението, дадено на Черепа 48 часа преди акцията срешу него и много, много други "действия срещу престъпността"!

153

ИСТОРИЧЕСКИ ВРЕМЕНА

преди 3 години

ПЪРВАТА ПРОКУРАТУРА ПОДХВАНАЛА ХОРАТА ОБРАЛИ БГ НАРОД ОТ 16 ФАЛИРАНИ БАНКИ И НЕОБЯСНИМО СКОЧИЛИ ОТ ТАВАНИ И ПАНЕЛКИ В ДВОРЦИ, ЯХТИ, ПАРК С ЕЛИТНИ КОЛИ СМАЯЛИ С ЛУКСА И СТРАННОТО СИ ЗАБОГАТЯВАНЕ ЗА ЕДНА НОЩ- И ЛЕГЕНДИ, КОЛКО БИЛЕ УМНИ, ДО КАТО СИ ОТВОРЯТ УСТАТА И ЧУЕМ"АЗ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НЯМАМ ДА ДАВАМ НИТО СТИНКА"- ЕЛИТНО- НЪЛ...И ЕДНИ ЮМРУЧЕТА, ГОТОВИ ДА ЗАТРИЯТ ДЪРЖАВАТА САМО ДА ЗАПАЗЯТ ИЗТОЧНИЦИТЕ СИ ЗА ПОЛИТИЧЕСКИ ДАЛАВЕРИ

152

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с Христо Бисеров?Какво стана с "Ало Ваньо"?

151

Юрист

преди 3 години

Цялото "писмо" е нагъл пасквил, явен израз на отвратителната милиционерщина, която напоследък ни представят за "право"!

150

Анонимен

преди 3 години

В отговорите си прокуратурата се явява адвокат на правителството, което е свръх корумпирано. Първата прокуратура в света, която не преследва управляващите, а опозицията. Корупцията винаги е при управляващите, защото от там идват парите и действията. Защо да разследват бедната опозиция, която няма власт?Този прокурор освен, че е зависим и подкупен, явно е и много ***.

149

Някой

преди 3 години

Обаче тоя сайт,как са завъртяли и увъртяли статията.Те хората пряко и директно задали въпроси,тия как увъртат Главния прокурор изпратил писмо до ЕП.Испанската полиция не се свързала била все още с Бг прокуратурата,а от Испания са отговорили,че е тайно разследване и могат да са в контакт единственно със наблюдаващия прокурор,а и чакат още експертизи.А не беее,не сте продажници,ама ви се вижда края и на вас,къде ще си намерите работа обаче ми е доста интересно?

148

Един

преди 3 години

ГЕРБ са ОПГ. Къде дреме прокуратурата? Защо не е арестувала Боко за несъответствието между заеми и жизнено равнище на населението? Къде са над една трета от парите?

147

Сата НАТО

преди 3 години

Държава, в която официалните институции, още повече правосъдните такива, боравят с понятия като "олигарх" и то по отношение на неосъден гражданин, е смешна държава. Явлението Иван Гешев е възможно само в място, описано от Доналд Тръмп с израза "шитхол".

146

няма мърдане

преди 3 години

Радев може и да успее да отложи правосъдието. Но все едно ще си го получи.

145

Радев се издаде

преди 3 години

Явно Радев е много силно зависим, защото и децата разбраха че го е страх от Главния Прокурор. Няма мърдане сега. Протестите само потвръждават факта че Гешев ги е изловил.Става все по-ясно че криминалната престъпност у нас се ръководи от БСП, а БСП от Москва.

144

мачкай гнидитe !

преди 3 години

Прокуратурата ги хваща, а съдът на другаря Лозан Панов ги пуска. А по улиците протестиращи искат върховенство на закона и скандират за оставка на главния прокурор и премиера.... BG абсурдостан !!! ... Напълно прав е В. Божков с коментара си от Дубай: --->>> "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста" ... "Гешев ще го напра'име фигурант като Президента"...

143

ops

преди 3 години

Napravo ste kato kovit. Da my mislqt bolnite.4akam so laika of pozitano za komentara. Ako imash vesnik sturshel shtqhte da ste s nametalo s nadpisa.