18

дедо Ташунко

преди 3 години

До номер 13, анонимен. Съгласен съм с теб, "равностойни мерки" би паснало добре. Само че и моето предложение означава същото. "Еквивалентни" е равно на "равнозначни". Думата "реципрочни" не става и е мъча да убедя в това г-жа Цветанова за втори път. Но не се получава. Бъди здрав! Човек не е ли бил силен по математика, го правят на *** цял живот. А Лукашенко е твърда костилка, добър или лош, няма да се даде на западните политици лесно.

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31А ти от къде занеш такива детайли за отношенията на руснаци към други народи , различни от българския ?Май ще си кжеш всичко , без да искаш! Пази Боже , сляпо да прогледне !

16

русофилКа

преди 3 години

Лукашенко, Мадуро и Ким Чен Ир са моите кумири. Те са независими мъжкари и от тях нищо не зависи. И народите им просперират и аз ще се преселя там...някъде.

15

Анонимен

преди 3 години

Не виждам никсква разлика между Борисов и Лукашенко или ако има някаква, то не е в полза на нашата карикатура.

14

СССР

преди 3 години

Ето как Белорус разруши ЕС със санкциите си!!Тези забрани просто ще съсипят ЕС!!

13

к2

преди 3 години

Как само се е избарало комплексарчето...Ц ц ц!

12

Анонимен

преди 3 години

"Беларус не е Украйна. Тя е член на СНГ(Съюз на независимите държави) и имат обща отбранителна система с Русия."Украйна е страна, която се издигна в очите на много хора по света. Между другото и беларусите започнаха да се събуждат (като гледам какви протести правят). Отдавна имат нетърпимост към руснаците. А когато човек от Беларус отиде да работи в Русия за по-висока заплата, отношението на руснаците към него е отвратително. Унизително...

11

Анонимен

преди 3 години

Ауууу, колко страшно гледа.А къде е калашника?

10

Анонимен

преди 3 години

То пък някой е умрял преритал да влиза в Беларус... Накривиха ми шапката.

9

Анонимен

преди 3 години

Решението на ЕС да наложи санкции е проява по-скоро на слабост, отколкото на сила. Санкциите не са това, което бяха през 2014 г. Тогава торбата със санкции на колективния запад беше подобна на торбата с играчки на Дядо Мраз. Сега санкциите са стари и износени, а и торбата е почти празна.

8

Анонимен

преди 3 години

До дедо ТашункоМисля, че думата "равностойни" е по-подходяща.

7

Анонимен

преди 3 години

Какво е да си *** диктатор...

6

Патриот

преди 3 години

Със западните гейзерии само на нож ,от друго не разбират!Наглеци ,превърнаха европа в излямска африканска дупка от третия свят ,където посред бял ден ги изнасилват и коилят ,те тръгнали на Беларус да дават акъл ,ненормалници психично болни!

5

Патриот

преди 3 години

Браво на Лукапенко ,ето това е държавник а не колониален плъх ,като наште!

4

Анонимен

преди 3 години

Поне нямат психично болни ковидаджии и няма да си вкарат либерална-трансджендър-демонокрация, педофилия и вампиризъм. Това е достатъчно да продължат да си живеят нормално.

3

Анонимен

преди 3 години

За какво им е да ходят в "гнилият" ЕС? Стой си Лукашенко в Беларус ще ходиш единствено до наша рус.

2

дедо Ташунко

преди 3 години

Кой измисли тази дума "реципрочни" и я слага където трябва или не трябва? По математика преди 60 години учехме, че реципрочното число на 7 е една седма. Не бива термин от математиката да се ползва от журналистиката за щяло и нещяло. Би могло да се каже "еквивалентни мерки" или "същите мерки" вместо този математически термин. Нищо лично, уважаема г-жо Цветанова. Моля обяснете ми къде греша. Има ли я тази дума в бълг. тълковен речник и дали е равна на думата "еквивалентен"? Съответно.

1

Ха-ха-ха

преди 3 години

Реципрочни санкции... Ха-ха-ха.