9

Az

преди 3 години

Е такива да станете деце като порастнете, вип-прости..стюардеси де! Учете за такива, не за ай ти та и инжинери! Биг брадър, фермата и планета фолк до гроб!

8

Анонимен

преди 3 години

Колкото повече пари има простакът, толкова по-големи простотии прави - това е изводът.

7

Извънредно положение

преди 3 години

Ей ***, докога ще легитимирате така наречените шиббани олигарси. Това са престъпници, шиббани ***, които са били най-близо до властта, това са главорези, крадци, които трябва да са в затвора, както и Черепа. Неграмотните ви глави не могат да го проумеят това нещо и продължават с възхищение да употребяват думата олигарх. Докато не измрият сите *** няма да се оправим. Радев оставка, махай се аграр, предател, антибългарин, руска тояжка!

6

Анонимен

преди 3 години

Е, щом трябва да обслужват всякакви нужни на пътниците си, значи си заслужава заплатата.

5

До ЦИНИК

преди 3 години

Прави само в самотните ти мокри сънища и в любимите ти порносайтове.

4

Анонимен

преди 3 години

До 1Пациентчето, изпий си хапчетата, че след малко ще минава визитацията и ако още се пенявиш ще ти сложат инжекция.

3

До Помнещ

преди 3 години

Сбъркал си медията. Тук няма фиксация по темата. Беж в dnevnik.bg Светът и хората се развиват без ГЕРБ. Живей си живота и не се занимавай с глупости.

2

Ямболски цървул

преди 3 години

Аз пътувах с граничен торпеден катер,бях на 19 .Напивах се в граничарска лафка,черноморски акули съм ял,калкан и съм бил пазач на румънски ***.

1

Помнещ

преди 3 години

Държавата се тресе от корумпирано управление на ГЕРБ и д-р Борисов! И групировката му ГЕРБ! А вие ни карате да " мечтаем" менюта във въздуха?! До кога ще сме на 111 место по свобода на словото? Кога ще дойде И вашето време като " истински журналисти" Да задавате правилните въпроси На правилните хора?! -:( Скучни сте с тези теми на " журнала на заплата"!-:(