6

ЕЛИ

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ Е ДЛЪЖНА ДА СТОЙ ТВЪРДО НА СТРАНАТА НА АЗЕРБАЙДЖАН АРМЕНИЯ Е НАХЛУЛА В ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯТАКА БИ ТРЯБВАЛО И ТУРЦИЯ ДА НАХЛУЕ У НАС--90% А И ПОВЕЧЕ ОКОЛО ЕЛХОВО И МАДАН СА ТУРЦИ ТОГАВА НИЕ ТРЯБВА ДА ЗАВЗЕМЕМ ЗЕМИТЕ ДО НИШ ПЪРВИ САЩ ДАДОХА ТОЗИ ГРОЗЕН ПРИМЕР С КОСОВО -РУСИЯ ГО ПОВТОРИ С КРИМ

5

шоп

преди 3 години

Тия па. *** кво се месите на хората у работата?

4

Анонимен

преди 3 години

На 2 септември 1991 г., след референдум, Нагорни Карабах обяви своята независимост. Какво не им е ясно на азерите?! Нагорни Карабах исторически винаги си е бил населен с арменци. Това, че и там приложиха правилото "разделяй и владей", не променя този факт. Тука пак имат пръст англичаните, които разделиха арменския Нагорни Карабах между тогавашните Армения и Азербайджан, което после остана и заради това са конфликтите.

3

Анонимен

преди 3 години

Турция се взе много насериозно и на практика се бърка във вътрешните работи на всичките си съседи. Търция воюва с Сирия, воюва с Ирак, пъне мускули пред Гърция, окупира част от Кипър, сега воюва и с Армения . Остават Груция, Иран и България и картинката ще е пълна, макар че и в България нареждат на Борисов какво да прави.

2

Гогоолу

преди 3 години

Вай алах сакън - изскимтял ам - гъл .!.

1

Анонимен

преди 3 години

Трябва муджахедините да се изтеглят пак към Турция, от където влязоха.