10

Анонимен

преди 3 години

На ФБР му расте носа.

9

Анонимен

преди 3 години

Не само служби (дезинформация има и от двете страни). Миналите избори едни предприемчиви македонци си бяха направили сайт, преструващ се на американски републикански, само с измислени от тях фалшиви новини за Тръпм с цел печалба от реклами. Включително фалшиви социологически проучвания, че ще спечели. По ирония на съдбата съзнателно фалшивата информация се оказа по-точна от официалната.

8

балама

преди 3 години

Абе, дезинформаторът вика: "Дръжте дезинформаторите!"

7

Христо Христов

преди 3 години

Не само в интернет, не само.Холандските външно министерство и правителство непрекъснато лъжат. Даже премиерът им официално се оправда по телевизията им, че "лъжата в политиката не е грях".ПП. А холандските и европейските медии незабавно разпространяват тези лъжи.

6

Анонимен

преди 3 години

Ами отрежете Русия, Китай и Иран от Интернет за 3 месеца, САЩ поне магат да направят това и си решавате въпроса Нека комуникират помежду си.

5

Анонимен

преди 3 години

ФБР са най-долната комунистическа терористична организация.

4

Всичко е лъжа

преди 3 години

ако не е предизборна пропаганда в полза на изкуфендера Байдън и бъдещата президентка на Краваристан - невежата, затова пък много щедра на глупости кукличка на конци Камала Харис.

3

на всяка цена

преди 3 години

Ми тя горката дезинформация от къде идва първо и второ кой иска на всяка цена да смени едно управление с друго че чак пандемия му се привидя.

2

MaйMyнaтa

преди 3 години

ЦРУ кво викат е важно

1

Ха-ха

преди 3 години

Проблемът на тия е,че вече не са монополисти в дезинформацията.Много боли когато те подпукат с любимото собствено оръжие...