12

Анонимен

преди 3 години

Катаджийската логика е виновен е шофьора, винаги. Нормалната човешка логика преценява всички факти и в случая едва ли шофьора има вина. Не може шофьорът да очаква, че ремонтиралите пътя са си оставили ръцете и един бог знае как ще се държи возилото на този път. За съжаление човек трябва да го изпита на гърба си, за да схване, че не винаги шофьора е виновен., както си мислят повечето хора с промити от КАТ мозъци.

11

Един умен човек го к

преди 3 години

Само като чуя АПИ и почвам да псувам!!!

10

dakotabg

преди 3 години

До така е..Водача е виновен,защото е прекият извършител,но другите са най-големите виновници,нали се сещаш,защо!?

9

Анонимен

преди 3 години

Огромна част от катастрофите са заради лошите пътища, но май това ще остане единственият случая на обвинени заради състоянитео на пътя. На стадото му внушиха, че винаги шофьора е виновен и то блее ли блее - Бе-е-е-е шофьора е виновен, бе-е-е-е виновно е задкормилното устройство, бе-е-е-е. Тепърва ще се види дали ще има осъдени. Аз много се съмнявам, това все пак са кадри на мутрите.

8

Име

преди 3 години

В тази територия единствените протести, от които има смисъл, е за всяко подобно дело, всички пред съдебната зала, да чакаме решението. Явно никой на власт няма страх от закона, но от бой всеки има.

7

Анонимен

преди 3 години

А с убиеца Московски и крадеца Горанов какво стана?Или те са от нашите хора?!

6

Така е ..

преди 3 години

Виновните са много , но основния виновник е шофьора. Ако беше преценил дъжда и острия завой , нищо нямаше да се случи. От там минават хиляди коли и нищо.

5

Анонимен

преди 3 години

Както винаги изгоряха бушоните и нищо за тогавашния министър Павлова и заместника й, тях евентуално може да ги привикат за свидетели.

4

Станишев

преди 3 години

Сега протестърите ще скочат в защита на обвиняемите с аргумента "защо обвиняват тези а не други". Със същия аргумент самоотвержено защитават подсъдимите си работодатели - Арабаджиеви, Диневи, Божков, Василев.

3

Анонимен

преди 3 години

И разбира се без обвинения за протежетата на Тиквата- Трейс Груп, които извършиха "ремонта".

2

Анонимен

преди 3 години

migar busa e bil s sliap i paraliziran vodach na pps?

1

Анонимен

преди 3 години

И тези ще ги осъдят с потупване по рамото!