93

Поручик Ржевски

преди 3 години

Много неточно заглавие. Доналд не се е РАЗБОЛЯЛ, а се е ЗАРАЗИЛ. Тоест той смята да си работи и да не обръща внимание на вирусите.

92

Многу ИнтереснУ

преди 3 години

До АнонименА бе бушмен....Значи ... многу интереснУ какво се случва с болния след като ваксината бъде направена, създаде иминитет и организма му се научи как и се справи с болеста. Тогава не е ли успешно излекуван или само е имунизиран ?Когато НА ЗДРАВИ ХОРА СЕ ПОСТАВЯ ВАКСИНА - ТОГАВА СЕ НАРИЧА ВАКСИНИРАНЕ а на болни - е лечение. РАЗБРА ЛИ , БУШМЕН ...И все пак не ми отговаряш на въпроса - ваксината на Вова или на Били ... а може би ще прибегне до самолечение с белина ?

91

Анонимен

преди 3 години

До Ванга бе праваХахаха, свършили кандидатите за президенти

90

Анонимен

преди 3 години

До 111Какви са тея илюминати бе *** ?

89

САЩ

преди 3 години

Старчето си отива, време му беше..

88

АБВ

преди 3 години

Да не мислим Тръмп. Ще си инжектира белина и ще оздравее.

87

Анонимен

преди 3 години

Не се е разболял , а се е заразил или са го заразили.

86

Анонимен

преди 3 години

Да си заразен и да си се разболял са две корено различни неща, уважаеми драскачи!

85

АБВ

преди 3 години

До 111 - 97"Тръмп е един артист и е част от Илюминатите - Сатанисти. От него не зависи нищо. Ковида е измама пропагандирана от Илюминатите и на Тръмп му е казано да играе болен от ковид."Човече, защо не вземеш да освободиш света от простотията си? Ще направиш добро и на себе си!

84

Анонимен

преди 3 години

До Многу ИнтереснУ"и според рекламите лекуваща успешно от коронавирус."А бе бушмен. Ваксините не лекуват. Те създавт имунитет. Имунната система се преборва със ваксината и така се научава да се бори си истинската болест.

83

Анонимен

преди 3 години

Бързо оздравяване на Тръмп! Ако ДЕМОНократите спечелят ще повлекат Америка и света към червен хаос. Ако си мислите че не може да стане по-зле, почакайте и вижте Байдън-Харис на власт.

82

Многу ИнтереснУ

преди 3 години

Коя ли ваксина ще избере - Идеологически неправилната ваксина на приятелчето си в изборната кампания Вова , което услужливо му помогна на предишните избори.... или на критика на управлението му Били Гейтс , който отказа да влезе в експертния му кабинет , но пък споносрира усилено американска ваксина , модифицираща наследствената информация в организма и според рекламите лекуваща успешно от коронавирус.Всъщност сега е момента да им натрие носовете на ония дето викат че белината не помагала.

81

Анонимен

преди 3 години

желая ви успешно оздравяване г-н Тръмп!

80

АНТИВАКСЪР

преди 3 години

Тръмп се смята за богоизбран. Сега ще си измисли някакво нелепо самолечение.Трябва дваж да го пазят. Еднъж от кови, после от самия него.

79

111

преди 3 години

Тръмп е един артист и е част от Илюминатите - Сатанисти. От него не зависи нищо. Ковида е измама пропагандирана от Илюминатите и на Тръмп му е казано да играе болен от ковид.

78

Ванга бе права

преди 3 години

Баба Вангелия излезе права, че последния президент на САЩ ще е чернокож. Като гледам тия двамата кандидати, не мога да взема решение.Няма ли млади политици, опитни, с умения и лицеприятност?Както Макароня, както канцлера на Австрия, както Баце (навремето). Европа сме много по-напред с материала.

77

Анонимен

преди 3 години

Ще го изкара за норматив.

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79Ами досега 100% от пациентите при които е използван новичок за оцеляли така че работи.

75

Тъпи Бедняци

преди 3 години

Чичо Дуньо ся ще пребори корона вируса както Хилари на дебат. Страшно ще е ако Джо Бидоня вземе та се зарази, че човека е на години вече. А за възрастните е доста опасно.

74

Анонимен

преди 3 години

най-после една хубава новина! дано да има още по-хубави новини скоро... да почва да пие белина, както посъветва преди време.