10

славянин

преди 3 години

Разбира се че хората не вярват на бялата мафия, една от главите на многоглавата мафия!

9

Анонимен

преди 3 години

"В цялата тази пандемия има и много политика, за съжаление." Ми специално това интервю е коректно но същевременно е пълно със статии особено от щаба и министрите които са си откровено политически и целят втълпяване на начин на живот по нови определени от тех правила без да дават обяснения с много не съвсем верни твърдения и всичко това защото много им хареса да отнемат права на хората но в дългосрочен план това ще им изиграе лоша шега защото носят отговорността.

8

ДДРОнег

преди 3 години

До пак глупостиМда, няма точна картинка кой ще се раболее по-тежко и кой - не !Млади хора умряха, някои само се разболяха, а дърти оцеляха (да са живи и здрави).Май пак отива на късмет ...дано сме късметлии !!!

7

пак глупости

преди 3 години

До НЕКОЙТи гледай този театър да не ти се изтропа в къщата,че тогава от къде ще търсиш режисьор изобщо не е ясно!

6

Анонимен

преди 3 години

Само през тази работна седмица в сутрешния ефир на БНТ1 се изхвърлиха човечета като околийски, никойлова, мунчев и този нянков - всичките доктори и с други звания. Засега телевизорът издържа, ще видим другата седмица.

5

MaйMyнaтa

преди 3 години

Последно Ковид 19 братовчет ли е на грипа или не е???!

4

Анонимен

преди 3 години

Абсолютен ***, пази Боже да си му пациент на този документен престъпник

3

Прости сме !

преди 3 години

А ,не така-ний сме прости и вярваме всичко квот ни рекат по тиливизиътъ! Гледаме, кръстим са,пак са кръстим,пак гледаме-и верваме-така на научи партията-квот са кажи по тиливизиътъ-верваме! Хич даже не сме си и помисляли,че може всичко това да е една голяма лъжа! А дрехите-от "Валентина" ги купих, повтарям-от" Валентина"-сещате се за тоя стар виц нали? Тъй че- чакаме ковчезите, оборудваните спортни зали с легла и т.нат.! Ний сме проЗти!

2

да,да ама не

преди 3 години

Поне си казва човека, че парите в коронавируса са много! А за кърлежите в здравеопазването - кой да каже и да направи нещо?!

1

НЕКОЙ

преди 3 години

Не само политика. Има замесена и алчност, и желание за власт, и желание за влияние. *** ***, които съчинихте целият този театър.