10

Стеф

преди 3 години

До Анонимен 6Хубаво не те интересува амо поне да се беше научил как се пише името на столицата на държавата ,в която живееш.***.

9

Анонимен

преди 3 години

Типично за Софиянци - Трябва да "заниваме" цяла България с едно просто ПТП!Двама решили да си ги мерят в "тъмното" и в мъглата на кого е "по-голям", или "по-тежък";)Има полиция - да си върши работата!

8

млък бе хейтаци

преди 3 години

Виновни са пътниците , че им се свиди да плащат по 3лв за билетче и от Градски транспорт нямат възможност да купят качествени гуми на трамвайте и това води до по-дълъг спирачен път и тежки , ужасТни и адски катастрофи като споменатата в статията

7

хаха

преди 3 години

Гледах ги и двамата по телевизията. Ватмана вика че видял камиона, как се приближава към кръстовището и опитал да спре. Пр0стия камионджия вика че НЕ видял трамвая, щото имало мъгла.Само за камионжиите ли има мъгла? Това ми е интересно на мен. Как може единия да видия другия а другия не вижда първия. Мъглата да не се окаже само в очите на камионджията? Щот тия пият до посред нощ, спят по 3 часа и се качват на камионите и тръгват.

6

Анонимен

преди 3 години

Изобщо *** не интересува кво става в скапаната софиа

5

ДИМИТРОВ

преди 3 години

И сега какво, трамвая зави рязко и удари камиона ли, или направи обратен завой на забранено място? Ясно че тоя с камиона не знае какво е трамвай, как се движи и кой има предимство.

4

Анонимен

преди 3 години

Прострелян в главана - лека телесна повреда, огъната броня - тежка катастрофа? Това е моята родина!

3

Свидетел

преди 3 години

"шофьора" на камиона много трудно говори български, а камиона е с РР регистрация

2

тежка е

преди 3 години

"Тежка катастрофа"........огънати ламарини и счупен фар!

1

служебен ревач

преди 3 години

трябва ли да ревна сега ?