219

Анонимен

преди 3 години

Поредното, рехаво мероприятие на БСП, черепа и фенове.

218

Анонимен

преди 3 години

Браво Бойко. Само ти даваш на пенсионерите.Ако Корнито вземе властта ,пак ще направи пенсиите 3 долара.

217

Герб

преди 3 години

Малко *** останаха

216

Анонимен

преди 3 години

Според мен Борисов ще остане в историята като единствения държавник дал по 50 лв. на пенсионерите и с това ги е спасил от гладна смърт и болести.

215

Анонимен

преди 3 години

Според мен трябва по най-бързия начин да се възстанови мавзолеят ,за да може там да бъде положен герберасткия вожд Б.Б.построил метрото на софиянци и магистралите към провинцията...

214

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Събрали се десетина психично болни содомити

213

Анонимен

преди 3 години

Ако можеше *** и Пульо да казват ,кога да правим избори, означава да ги правим всеки месец.Като се има предвид електората на БСП. За тях професор Иво Христов беше казал едни проценти.

212

До219

преди 3 години

219Meпреди 2 часа 3 585 дена е много! Това най-накрая ще свали Бойко и Ко от властта! Спрете им фондовете и ще се самоизядат по върховете!################Много е за гладните шпинги,кряскащи по площадите.Оставка ,няма да има.Не можете ли да вденете или държите на надника.Все пак 50 лева са си пари.Как ще ги изкарате по строежите като общи работници.То и без друго за нищо не ставате.

211

Анонимен

преди 3 години

Кому ня ги те нещо много се перчат ,ама във фейса.Факта,че не ви отразяват смешния протест ,не значи че някой се бои от вас.Нещо май много ви идва дрогата и имате халюцинации.Смешници.

210

Анонимен

преди 3 години

Ако се появи някой гербераст на протеста жив ще го одерат,след това ще го подпалят със слама,а вътрешностите преди това ще ги отделят за кучетата...

209

Анонимен

преди 3 години

Е другари , какво стана с метежа на Румен радев-нищо но от сърце. В Брюксел Борисов получи категорична подкрепа от ЕС и НАТО за неговото управление. Сега вече може да си протестирате с отровното трио колкото си искате . Никой не ви бръсне за нищо.

208

Me

преди 3 години

85 дена е много! Това най-накрая ще свали Бойко и Ко от властта! Спрете им фондовете и ще се самоизядат по върховете!

207

Анонимен

преди 3 години

Предполагам зимата, кога доматите са кът, ще почнат да хвърлят кисело зеле:)))))))))))))) и свински бутове:)))))))))))))

206

Анонимен

преди 3 години

С нетърпение чакам треторазрядното шоу, наречено от продуцентите си "Трето" (или "Четвърто"? - изгубих им бройката) "народно" въстание. Че като се люшне оня ми ти народ - цели 100 души, че като най-самоотвержено се лиши от зимнина и започне да замерва с домати празни сгради, че като започнат едни речи от цели три отровни оратори...

205

Анонимен

преди 3 години

Ако искаме да няма корупция, първо трябва всеки да спре да дава рушвет, за каквото и да е. Да спре да си мисли, че като го спрат полицаите ще мине с 20 лв. Сега се сетихте за корупцията щото Радев реши да се прави на алфа мъжкар ( а си е *** мъж под чехъл)

204

Анонимен

преди 3 години

има много недоволни от корупция и шуро-баджанащина, но хората са заети с други неща.

203

Анонимен

преди 3 години

Абе "протестъри" (в кавички щото сте некадърни), да не ви омекнаха нещо китките бе- щото гледам сте 20 човека. Нали се кълняхте, че сте твърди, че сте милиони:))))))))))))))))))))))). Всяка вечер трябва да изкарвате поне 2 млн. протестиращи- нали 80% поне не искали Борисов.:)))))А иначе сте прости, зле платени, проституиращи, меки китки.

202

Анонимен

преди 3 години

215- ЩО НЕ СЪЗДАДЕШ ЕДНА ПАРТИЯ- "ЯДОСАН ОТ КЪЩИ НА РАКИЙКА"

201

Анонимен

преди 3 години

Хората са малко, не защото спада недоволството от ББ. Типично по нашенски се отказваме бързо и предпочитаме да псуваме на ракийка пред телевизора. вежде като се вдигнат в Франция,щатите що народ е по улиците и няма отказване. при нас недоволните не са по-малко, просто не искат да си развалят рахата и се ядосват вкъщи на масата.

200

Анонимен

преди 3 години

Колко и да се напъвате гробаджиии, вашата си е към края. Няма нищо вечно. Забелязахте ли вашият вожд как се снима само по селцата . Какви интелигентни хора го подкрепят. ЕПА КАЖЕТЕ ЕДНО ДОБРЕ