12

Анонимен

преди 3 години

На който не му достигат медиците да не боледува от Короната.

11

Кина

преди 3 години

Я да спете да тая песен, че стана чалга вместо шлагер !

10

Анонимен

преди 3 години

До Късно е сложих ти плюс по по грешка, щото помислих че наблягаш за кумчо вълчо и той доцент пада. Нищо важното е тия женички ако са болни да се оправят.

9

ми той

преди 3 години

Коронавируса ги търси шивашките цехове специално.

8

Ко?

преди 3 години

Що чак сега маски и в кулзето слагате бе? Нали не искахте маски?!

7

Чакалня

преди 3 години

я са тука ви гледам ста се сбрали сте железничаре, ама я сакам да ви скажувам за оно коронавирусо дека го нема никаде и пълна лъжа, а има го само у главата на онее простее генерал мутафов ли мутафчиев ли беши дека одеве ни викаше да си седаме у домо и да не излазаме никаде. а я па сакам да ти скажувам генерале че коронавирус не съшествува , то дека е измислил оне дрътака льольото с очилата дела са нарича бил гейтс. аз шти скажувам генерале , алоооо остей хората да си живуркат животецо!

6

Кондуктор от Монтана

преди 3 години

Ееее язе баце също работим у железницата и не вярвам на там разни коронавирусни простотии!Айде наздраве от мене с една чашка домашна рикия от Северозападо!!!

5

Машинист от Перник

преди 3 години

Еее момчета, не ме забравяйте за сръбската скара!Идвам с вас!

4

Вакарелски жепеец

преди 3 години

Железничарю без КОВИД, идвам с тебе у Сърбия да ядем плескавици, като махнат тестовете и пуснат международния влак до Димитровград ЮЖ, като може да мръднем и до Пирот с дизеловите мотриси на сръбските железници.А влака от София за Цариброд го знаеш - локомотив серия 46 200 и едно вагонче ексДБ серия 43.Ще дойда от Вакарел с влак 494 и се срещаме на Централна гара София на първо коловоз пред превозната служба!

3

Железничар без вирус

преди 3 години

Стига сте ни промивали мозъците с тия глупави и некъпани шивачки, дето си дишат уста една в друга.Айде бръже пускайте ни в Сърбия, че ще свършат плескавиците!!!

2

да умират

преди 3 години

На кой му дреме за работнички жени? бойко нали трупа пачките това е важното

1

Анонимен

преди 3 години

Кои пак франка глупости ха ха абе проста работс