121

така е в България...

преди 3 години

До Танязначи....е карал БЕЗ ДА ИСКА : Дрогиран на амфети,марихуана и бело....със около 100 в градски условия и без да иска не е натиснал спирачки......или се е надрусал и дал газ ?!?!?!

120

Таня

преди 3 години

Гледам, че много хора се хващат за скоростта, дали е под или над 100км/ч. Разликата е единствено в размера на глобата и срока за отнемане на книжката, като и двете нямат значение предвид обстоятелствата и обвинението. А именно обвинението е най-притеснително. Как прокуратурата смята да докаже, че това е умишлено убийство. Че тоя младеж е седнал да мисли как да убие именно Цветков. Защото ако не успее или не промени обвинението, този ще е невинен.

119

Анонимен

преди 3 години

Продавача на наркотика, приятелите му в джипа и те за съучастници в престъплението. Както и да платят КЪРВНИНАТА на починалия журналист.

118

Сталенист

преди 3 години

До Протестиращправ си и само БСП, идва нов народен съд, за демократите. С Путин напред.

117

Протестиращ

преди 3 години

Голям праз, тоя и без това само глупотевеше по екрана, и нищо смислено не е казал. Всеки който хвали демокрацията, не заслужава внимание.

116

Кой продаде дрогата?

преди 3 години

Да се изясни кой продаде дрогата на момчето и да носи наказателна отговорност!защото само четем за шофьори които са употребили наркотични вещества,ама за наказани Дилъри които са им я продали НИЩО !Дилърите да се приравнят към Подстрекатели на престъплението !!!

115

99

преди 3 години

99 Км/ч но някой друг път. То от далеч личи, че са значително повече. Но все пак 99 е удобно число, ако бешв 100км/ч и повече /както е реалността/ надрусаното *** щеше да има още повече проблеми. Но сега тънко тънко ще се измъкне. От 4-5 наркотика вкл аденохром , изведнъж останаха 3 и този последния НВ фигурира там. Жалко за загиналия, виновния едва ли ще получи справедливо наказание. А че не съдейства на раЗследването, е негово право , но говори за циниЗъм и наглост.

114

Мда

преди 3 години

Този *** син, чиято майка е роднина и съдружник на минЮ Стайков, заслужава доживотен затвор! *** сигурно и тя протестира, за да отърве идиотчето и затвора! Ненавиждам ви, прости арогантни комунисти приватизатори крадливи! Милен не заслужаваше това..

113

Анонимен

преди 3 години

Защо няма природен закон ,каквото причиниш да ти се върне на теб или на най милото ти...семейство деца всичко което обичаш...Да видим колко лекомислие ще остане по света

112

Анонимен

преди 3 години

ТигъчоПри 100 км удар в тази ситуация с колан и без колан вътре в тялото ти пак ставаш на пихтия.

111

тигъра

преди 3 години

Интересно ми е.Досега не разбрах Милен бил ли е с колан?

110

Анонимен

преди 3 години

Ако си от шумкарски род в България нищо не те заплашва! А Кристиан и фамилия са!

109

Handel

преди 3 години

Не мога да ви разбера вие наистина тьпи ли сте или просто отвътре ви идва?В София разрешената скорост е 50 км/ч. Скорост от 99 км/ч е с 49 км/ч над разрешеното, което е ПОД границата от 50 км/ч. А тази граница е много важна, тъй като при превишение от 50 км/ч и повече наказанията са значително по-големи.

108

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Най-вероятно Милен е поръчан, сега се чудят как да замажат положението."Абсолютно. Много колеги ляха крокодилски сълзи за Милен, ама никой от тях не посмя да направи някакво независимо разследване. Жокер: само от записите на охранителните камери по протежението на булеварда, предполагам, че щяха да изкочат много интересни съвпадения и противоречия на съшитата с бели конци официална версия.

107

мхм

преди 3 години

не бяха ли 5 наркотика

106

Анонимен

преди 3 години

европейските граждани са много горди че си дават парите от данъците на нагли връзкари българи за да си купуват аудита и да мачкат хората

105

Анонимен

преди 3 години

още една експертиза и ще стант 50км,а следващата - че е бил с колело

104

Анонимен

преди 3 години

Да, ясно, ама от всичко това само не разбрах : къде е сега Кристиян?! Почива вкъщи и си пафка доволно тревичка, или е там, където ку е мястото- в ареста?! Защо мълчите??

103

Анонимен

преди 3 години

Лицето Кристиан Николов, на свобода ли е в момента?

102

ПроСоТо

преди 3 години

До до 102много бързо сложи определението "глупав"!Аз НЕ съм юрист!..Когато коментирам някои правни положения ,първо правя справка с документите в Нета...Е,сега съм отворил страница от времето на Орешарски.."Меа кулпа"....но за "глупав".,..просто е глупаво да твърдиш!