42

рашка говняшка

преди 3 години

Тролете другари! За Русия и добро и лошо, без значение. Важното е на болгари да се намазолят очите с Русия. Накъдето да погледнат, все Русия да виждат!

41

Анонимен

преди 3 години

желязната Марги Тачър някога била казала в ефир за Русия"не може такива огромни територии и природни богатства да принадлежат на една страна".... затова ще ги ядат руснаците за щяло и нещяло винаги....Маргарет не е била никога с манталитет на българските хронични ганнююве и говнюювее за да каже подобно нещо! Измишльотинте на българския традиционен гъъзобрък си личат най вече по партийна линия.

40

Анонимен

преди 3 години

Заради америката пропаганда и информационна война, не можем да използваме препарат който има за цел спасяване на човешки живот!Това ако не е идиотизм, здраве:(

39

Анонимен

преди 3 години

желязната Марги Тачър някога била казала в ефир за Русия"не може такива огромни територии и природни богатства да принадлежат на една страна".... затова ще ги ядат руснаците за щяло и нещяло винаги

38

Анонимен

преди 3 години

А какво ще кажат за химическото оръжие на Саддам Хюсеин в Ирак, за което излъгаха?

37

Анонимен

преди 3 години

По заповед на руското посолство всички български русофили под строй към посолството да им сложат по една руска ваксина. Трябва жертви другари.

36

До русиян

преди 3 години

Пиши на БЪЛГАРСКИ.Това,че използвате български букви,не е достатъчно.

35

Анонимен

преди 3 години

До 39 москалА стига бе ! Дрогирал си се още в ранни зори , в 5 часа ! аа ха ха ха ха

34

Анонимен

преди 3 години

Островитяните съвсем изперкаха! След всичките си измишльотини а ла Агата Кристи, която бе оригинална и талантлива, за разлика от днешните, излагацията е пълна! То нне беше сачмата на Георги Марков, новичока, сега захапаха ваксината.Руснаците заявиха тяхната ваксина преди оксфордската. Оксфордската има и отрицателни ефекти! Мислеха да спечелят много пари, а руснаците декомерсиализираха ваксината! Как да не се ядосват! Русия за пореден път спасява милиони хора. Припомням за еболата!

33

Рушофилски трол

преди 3 години

НаШта ваксина никой не е виждал.

32

православен патриот

преди 3 години

При задължителна ваксина- само руска !!!!! Никакви други западни бклуци не си слагам!!!!! Защото в нашата сестра Русия наистина ценят човешкия живот !!!!

31

Христо Христов

преди 3 години

Британците наистина, заедно със съвета на европа, създадоха хидроинженерната партия.А за лъжите, достатъчно е да припомним за "сигурните" доказателства за омп в ирак.ПП. но както европейскохоландският демократ рюте заяви: "лъжата в политиката не е грях".ценности.

30

Анонимен

преди 3 години

Британците, които създади=оха хидроинженерната партия в Бъгария, твърдат, че Русия лъже и ***... Едва ли някой вече вярва на британците... Практически, дори да им потъне островчето, само радост бих усетил да гъделичка душата ми ;)))

29

Анонимен

преди 3 години

До ФактА ти колко пъти искаш да ти повтарят една новина?

28

факт

преди 3 години

По едно време бяха пуснали слух че са създали ваксина и вече имали поръчка за един милиард ваксини. Нещо позаглъхна тази новина...

27

Ани

преди 3 години

Тази "новина" най-вероятно произлиза от Русия.Те така правят: Пущат "новина", и после опровергават.И така стоят по новините, а новина няма . . .

26

Патриот

преди 3 години

Северен Пакистан вече не е фактор !Колят ги посред бял ден някви пакита ,те пропаганди за Русия пак!Нещастници!

25

Анонимен

преди 3 години

Брекзита беше направен,за да бъде отслабен ЕС.Разделяй и владей.. Русия,сащ,и Китай доволни,но най учудващо е, че и сред българите има хора изпаднали във възторг..Мазохисти?Добре сме си ние "мазохистите" защото не лапаме неомарксистките български и интернационални лайнювиии теории. :)))))))))

24

Анонимен

преди 3 години

Май неможеш да си напишеш грамотно мисълта! Какво е това несвързано, замотано! Да не си на нещо? Оценката на повечето българи хронични ганиуювее и говниуювее не ми влияе на забавлението с тяхната мисловна нищета и традиционно плиткоумие.:))))))))

23

Анонимен

преди 3 години

Брекзита беше направен,за да бъде отслабен ЕС.Разделяй и владей.. Русия,сащ,и Китай доволни,но най учудващо е, че и сред българите има хора изпаднали във възторг..Мазохисти?