15

Анонимен

преди 3 години

Само веднъж се ваксинирах преди 15 години против грип и после така тежко го изкарах, че не повторих ваксинирането. От 2007 не съм боледувал от грип - просто спрях да пътувам с градския транспорт и да се заразявам.

14

страшно

преди 3 години

До Анонимен ".. е инвестирал.." В 16 Фармацевтични компании производители на ваксини и наистина трябва да избие както казваш бая народ.

13

монолог

преди 3 години

Кога става ясно кои щамове на грипа ще върлуват на есен, още пролетта ли? За колко време се изработват в такъв случай ваксините? На кого и как се тестват? При положение, че всяка година грипът е различен. Не ми обръщайте внимание, приказвам си

12

Анонимен

преди 3 години

Купувайте, купувайте, Гейтс е инвестирал, трябва да избие

11

Анонимен

преди 3 години

До 8Ти нали ще си ваксиниран, значи няма да се разболееш. Какво се интересуваш от другите? Праскай си ваксини и си свиркай.

10

Анонимен

преди 3 години

Ако ковитодеветнайсе прилича или направо си е грипче *** коронясано то противогрипната ваксина си струва парите и усилието. Ако се слага с игла и спринцовка няма опасност от чипиране. Това е лично мнение и не се водете по него, слушайте официозите.

9

Анонимен

преди 3 години

Зависи от щама,ефективността на противогрипната ваксина е ниска около 20процента и действието и намалява и изчезва за около 3 мес.

8

Анонимен

преди 3 години

До абсурдАми движи се и живей в мръсотия щом ти харесва. само че ако се разболееш гледай да се свреш някъде и да си умреш сам без да завличаш и други със себе си. Защото, признай, иначе не е честно. Никой не е казал че трябва да си стерилен, но пък да си безхаберен, това също не е приемливо. Аз нямам нищо против ваксините стига да знам че са правилните. Ако някой успее да ме убеди в това, никакъв проблем.

7

абсурд

преди 3 години

Най добрата ваксина е движението и да живееш в нестерилна среда

6

Анонимен

преди 3 години

Голям интерес към ваксина. Това първоаприлска шега ли е?

5

абсурд

преди 3 години

Глупости на търкалета,не заблуждавайте хората

4

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Глупости на търкалета. Ваксините по принцип са нещо полезно. Не държа те да са непременно за ковид. Просто защото така и не стана ясно какво е това ковид за да сме наясно как се лекува. Аз питам къде са ваксините за обикновените грипни щамове с които се ваксинирахме всяка година? Не ми е нужна гайда щом нямам дори ***.

3

Анонимен

преди 3 години

Който не проявява интерес да си му мисли. А за тези които желаят да се ваксинират трябва да бъдат осигурени достатъчни количества ваксини. Досега винаги имаше по аптеките сезонни ваксини а сега изчезнаха яко дим.Защо така? На кого му отърва подобна ситуация? Майка ми от десет години се ваксинира а сега не можем да намерим пукната ваксина. Не ви ли се струва странно? На мен да. Водата явно не е достатъчно мътна за някои. Не знам докога ще продължава това. Направо съм бясна.

2

Без мен

преди 3 години

Не ме пишете в заявките. И пари да ми давате, пак нема да се навия.

1

Анонимен

преди 3 години

Рекламка, реклааам-каа. А доста научно обосновани мнения вече има по света, как противогрипната ваксина може да се окаже утежняващо обстоятелство при ковид... И Италия беше доказателство за това в началото на годината. Но нищо, не пречи да си дадете парите, хората са направили ваксината, пари за реклама са дали.