14

Анонимен

преди 3 години

Абу и тая е една лигла! Обучението е било асинхронно.Какво домашно обучение? Явно учителката просто не е имала лаптоп или е предпочела децата да пишат повече домашни, но с консултации по всяко време по телефона вместо да дремят онлайн.Да кажа , че онлайн просто може да се изключиш и да кажеш, че има проблем с нета, да заглушиш учителя, да ядеш, да си пилиш ноктите, да си чатиш по телефона, да правиш секс или даже да заспиш по време на час!

13

Анонимен

преди 3 години

Всява се и още как.... 😡

12

Анонимен

преди 3 години

Стига с женски простотии,оставете децата на мира!

11

Lina

преди 3 години

Венета, късно е.Всяка сутрин в 10 - НОЩ, така с кафето и вместо Гала. Трябва да се действа- шумничко е.

10

Додо

преди 3 години

Русофилията и джендерастиятa, налагана от ЕС като нова (не)нормалност, са в една категория, бидейки и двете са враг на Българщината. Сегашните толераcти, милеещи за бежанци, открита експресия на содомия и еднополови бракове са довчерашните комсомолски активисти и децата им. Тогава скандираха лозунги на руски, сега на английски. Но посланието е едно и то е антибългарско.

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Тоя пък, чак и ушите иска да му дърпат. Тези хора изпърчаха.

8

Анонимен

преди 3 години

Децата си знаят ,че възрасните лъжат винаги.

7

до 9

преди 3 години

Много добре разбираш...

6

Анонимен

преди 3 години

Глупаво е всички русофили и подобните им само да пишат глупости из форумите. Това е новата реалност, трябва да свиквате. Този вирус е етап от еволюцията на живота. Ако трябва и всеки сам ще се образова ако иска. Просто свиквайте, нещата се променят, и няма нужда от хленчене. Всеки иска детето му да ходи в класна стая и да е сред много деца, обаче нещата се променят. Докато не спрете да говорите ехидни неща по българските лекари нищо няма да се промени.

5

Анонимен

преди 3 години

Няма притеснения, има факти и действителност. Близо 80 учители са активни носители на ковид.

4

Анонимен

преди 3 години

До ПатриотъАбе патриоте, що не си гледаш патриотарството.

3

Анонимен

преди 3 години

Абе венето , ако умираха деца и млади даскалици друга песен щеше да пееш , ама и ти ще остарееш и твоя "морал" ще те тресне по твойта глава ! -

2

Патриотъ

преди 3 години

Какъв е този проект - SchoolIs cool, кой го финансира и защо е с такова име, на чужд език с чужда азбука?! Въпросът ми е риторичен. Явно иде реч за някоя еврейска, антибългарска неправителствена организация с идеална цел - я Отворено Общество (най-вероятно е да са те, защото дъртия евреин Сорос много обича да се цели в децата и младите), Америка за България или БХК?

1

Шопо

преди 3 години

Бог ще накаже Братиньо,Фантомас и всички от НОЩ !!! ГЕЕНА ОГНЕНА !!!