6

Анонимен

преди 3 години

Дезодорантите и другата козметика продължават да са с алуминий и една камара канцерогенни химикали, които се нанасят директно върху лимфните жлези. Месото блъскано с хормони. Че бисфенола в пластмасата действа като псевдо естроген, не се говори - водата в пластмаса, бирата в пластмаса, млякото в пластмака, чашките пластмасови. Но иначе надуваме балони. Пак лицемерие.

5

Анонимен

преди 3 години

Празник на розовия балон, като самата кампания - розов отвън, кух отвъртре.

4

професор

преди 3 години

Безплатно е само сиренето в капана.Кухи профилактики на рака на гърдата извършвани с рекламна цел от неспециалисти мамолози са набиране клиенти за операция.Извършват се от хирурзи и жална ви майка.Не участваите в подобни прегледи.Не вярваите на мамологични прегледи по трудова медицина.Платете си и идете на истински мамолог.7757

3

питанката

преди 3 години

Не знам кой и за какво е недоволен, но сигурно зависи от болницата и лекаря, който следи карцинома. Мен ме оперира един темирут от Онкоболницата в София, на когото трябваше да вадя думите с ченгел от устата и не дойде даже да погледне как е. В Токуда минах химио- и лъчетерапия, там отношението е различно. Всеки организъм е различен, протоколът за лечение е европейски. Останалото е божа работа, зависи от вида на рака. Имам 81% нетрудоспособност от ТЕЛК, но по-важно е да съм жизнена.

2

Друга пациентка

преди 3 години

След петата година ако е изчистен/дай Боже всекиму/ процентът пада на 50. Сигурно това е имал предвид н.1. Иначе последствията от дисекцията на лимфните възли са ужасни.Но в Наредбата за езспертиза на работоспособността това не с счита за инвалидност. Евентуално лимфедем да отчетат, но това се отразява с около 30 т., които се редуцират до 3 т. и се добавят към основното заболяване и става 50+3%. Това са измислили умните глави при писането на наредбата и докторите от ТЕЛК не могат да излизат извъ

1

Пациентка

преди 3 години

До АнонименТова не е вярно. През 3-4 месеца се ходи на контролни прегледи след химио и лъче терапията дори и при изчистване на рака. ТЕЛК дава минимум 70% инвалидност при рак на гърдата.