64

Гледах

преди 3 години

дебат на тоя ( Навални) с 1 офицер от запаса. Пенсионерът го направи за смях ( тоя изглеждаше по-*** от Караянчева , по-нагъл и неадекватен от Нинова ) Не вярвам някой да тръгне да се занимава с такъв "лидер на опозицията"

63

Онзи

преди 3 години

Ей мека китка, Владимирович ще те оправи, във сички дупки, споко.

62

РЕАЛИСт

преди 3 години

Обръщам се към всички платени драскачи и рубладжии и доларджии - ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ВЯРВАТЕ, ЧЕ АКО ПУТИН ИСКА ТОЯ МИЖИТУРКО ДА Е УМРЯЛ, той сега ще бръщолеви глупости и ще се прави на велик и то в западна Европа?Нещо не мога да ви схвана!!!

61

аз

преди 3 години

кой си ти, та някой ще се интересува от теб и ще се опитва да те трови? това е поредната тъпотия на запада, за да покрият проблемите си в момента.

60

Анонимен

преди 3 години

Спрете му пиенето на тоя явно вече и "Новичок" не му действа.

59

Анонимен

преди 3 години

За предишните избори в САЩ направиха анонимно проучване и се установи, че поне 40% от американците биха гласували за Путин, ако се кандидатира за президент на САЩ.На самите американци им е писнало от изкуфелите старци, които се бутат за президенти там и от смахната политика, която налагат.Някъде в Интернет има информация за това потърсете и вижте.

58

Анонимен

преди 3 години

Путин стои зад отравянето му, но не се страхува да се върне в Русия. Такъв оксиморон може да сътвори или психично болен или патологичен лъжец.

57

НавДнеАна

преди 3 години

започна като Навалний- постоя като Дневалнийа са простоАналний

56

Анонимен

преди 3 години

Новичок авторите му казват, че е по вреден от ефекта от атомната бомба. Това май е най-силно действащото бойно отровно вещество.Една двадесет и осем милионна от грама от него ликвидира за не повече от минута милионен град, ако се разпръсне над него.Правете сметка как и дали е било възможно агентката на Mi6 Певчих, да го е пренесла с шишето на Нахални в самолета и до Англия. Би следвало след нея да има пътека от трупове.Западните пропагандатори добре знаят това, но надуват и надуват случая.

55

дядо йоцо гледа

преди 3 години

До wild horseДа коментираш външния вид на някой който си отровил, е все едно да се изходиш някъде и после да разправяш че там мирише.

54

wild horse

преди 3 години

Вижте му снимката на този. Такова огромно разочарование и страх излъчва и това изобщо не есвързано с Путин. Всичко му е станало ясно и е разбрал,че е похарчен

53

Анонимен

преди 3 години

Този новичок нещо не работи или много разреден го ползват. :) Ако искаха да го убият, щеше да прилича на случаен случай, като подхлъзнване, аварийка. И защо да го убиват, могат само да го увредят. Ющенко нали състематично беше тровен и лекарите дълго се чудили какво му има.

52

такива на съд

преди 3 години

Време е Путин да почне да ги съди в лично качество, да видим как подобни ренегати ще доказват безпочвените си твърдения, благодарение на които получават милиони от западните си покровители! Просто всеки да дава подобни на съд- да видим как ще си плащат за обвиненията и ще продават страната си! Той затова иска да се връща, защото много добре знае, че никой не го трови!

51

ПроСоТо

преди 3 години

иначе тоя го подготвят за "жертвено агне" щом смятат да го върнат в Русия.Самия Дневални май се надява,че заради скандала,който може да настане ако тоя път НАИСТИНА го "отсветкат",ще му се размине...милия той!....

50

страничен наблюдател

преди 3 години

Все си мисля, че ако наистина са искали да го премахнат, щяха да го направят!Нещо гнило има в цялата тази история, съшито с бели конци, но никога няма да разберем какво!

49

ПроСоТо

преди 3 години

странно!..Такава патърдия вдига ЕС за некакъв си "бунтар" в Русия,а за това,че нашите полицаи бият,мъчат и осакатяват мирни "противници на режима" на Боко,си затварят здраво очите.което означава,че котката на Меркел е по-важна за "съюза",отколкото ние-българите..

48

Анонимен

преди 3 години

До До 51До АнонименА тези доказателства какви са? Някой".-----------Отговор: НОВИЧОК

47

Анонимен

преди 3 години

Путин е добродушен не вярвам!

46

Анонимен

преди 3 години

змия -погледнете му снимката --е немам повече коментар ,,

45

Анонимен

преди 3 години

ако Путин го е наистина го пожелал....нали се сещате как просто би изжезнал без следа,, разтопен като олово или бетониран в някоя стена на язовир ,,ама те сериозно ли се опитват да ни убедят че Путин го е полуотровил но му е дал "предупредителна доза" доста наивно ..доста наивно точно по американски ...абе а оня Кашаги ли беше дето американските приятели от Сауди Арабия го чазчлениха в посолството в Турция ...не чувам западната преса да се интересува много много..но убийците ПРИЯТЕЛИ са си наши