398

краденото е незаконн

преди 3 години

Когато нещо незаконно е дадено, Държавата е в правото си да си го възвърне. подпишеме ли се ставаме съучастници в кражбата.

397

Койбе,Коймъти васеро

преди 3 години

кой мъти водата на Борисов и го подтиква да прилича на истинска тиква.силно ще бъде ако Борисов улови за ушите мръсника разбутал ГЕРБ и разрушил доверието към партията и колкото и малко да е то, лично доверието към Бойко Борисов.

396

Истукан

преди 3 години

30 години все обещания и нищо.

395

q

преди 3 години

А 5 МИЛИАРДА ЗАЕМ ОБЕЩА ЛИ ??????

394

Анонимен

преди 3 години

Купуването на гласове не беше ли престъпление?Само питам!

393

Анонимен

преди 3 години

ТРЯБВА да се въведе минимална почасова ставка - НАПРИМЕР 8 ЛВ. НА ЧАС.Щом имаш 180 часа месечно, то ти плащат 180 х 8 = .... на месец!

392

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 427А къде работа бе? НЯКЪДЕ ПО 15 ЧАСА ЗА 350 ЛИ????????????????????????????????

391

Zaya Baeva

преди 3 години

Пенсиониране на 60 години . Това иска народът. Стига с тези измислици че някой иска да работи до 65 години.

390

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко се хвалИ с онеа дваесе и девет милиарда, дет ги донесе от Европата, хвалИ се, па фЪрли на пенсиите по 50 лева... да си имат.

389

Чичото на баце

преди 3 години

От джеба си ли ще ги вади?

388

Анонимен

преди 3 години

Стига сте плюли премиера некадърни мързеливци ами се хващайте на работа - само така ще си оправите живота и ще спрете да гледате в канчето на другия .

387

Анонимен

преди 3 години

А баламите да пекат кебапчета в навечерието на изборите.

386

със сигурност

преди 3 години

ПЪЛНА ИЗЛАГАЦИЯ

385

хванете разрушителя

преди 3 години

Когато нещо незаконно е дадено, Държавата е в правото си да си го възвърне. подпишеме ли се ставаме съучастници в кражбата.кой мъти водата на Борисов и го подтиква да прилича на истинска тиква.силно ще бъде ако Борисов улови за ушите мръсника разбутал ГЕРБ и разрушил доверието към партията и колкото и малко да е то, лично доверието към Бойко Борисов.

384

1

преди 3 години

До Анонимен-407,сега при тиквата,сигурно за 500 работиш ганьоооооооо.

383

Анонимен

преди 3 години

еха 50 лева...

382

Елена

преди 3 години

Чест и благодарност господин Борисов ! Бъдете благословен !

381

Калеко Алеко

преди 3 години

Обещава защото все още има откъде да взема ... Вярно е че парите не ги дава той а данъкоплатеца, но благодарение на неговото правителство бюджета имаше параметри, които не е имал досега ... Да не забравяме че тази която пак се напъва да става премиер, е председател на партия в която посегнаха дори на пратийната си каса, след като отарашиха банките и погребаха парите на данъкоплатците в траповете на Белене и Цанков камък, последният от които беше проектиран от хидроинженера Доган ... !!!

380

Радослав

преди 3 години

Честито на всички данъкоплатци:Дъртото БКП на име Бибитко Тиквунов отново с техните пари подкупи цяла орда гласоподаватели, така както направи с държавните хратутници! Абе пенсионери защо не го питате какво прави 4 години, че се сети в последните 3 месеца на мандата си да дава помощи? Къде беше предишните почти 4 години? Какво, тогава не бяхте ли пак бедни? България си заслужава съдбата, след като народа и се радва толкова на национални предатели, *** и бивши БКП-ци!

379

Шефа

преди 3 години

Борисов , той даскала добре те е орисал , но спомняш ли си какво ти каза даскалицата :"За всяко прасе идва Коледа"Е хайде твоята Коледа да е тази година и да метнат кожата ти на плета за ***!