15

179

преди 3 години

През 50те години на миналия век, Българската комунистическа партия заселва доста роми чергари от Румъния, Гърция и Сърбия. Явно те са трябвали да заменят избитите интелектуалци на България. Ромите в нашата държава към днешна дата са над 1 милион. Нещата се повтарят гледайки събитията днес но има една разлика :D Контингентът този път е от Африка.

14

1

преди 3 години

Да не е паднала "великата българска ограда"на черкезина бАлевски,че има ръст на мигранти,нали вожда ни всеки ден тръби,че сме най-охраняваната външна граница на ЕС.

13

Анонимен

преди 3 години

Връщайте ги в Турция, щом взимат милиарди да ги държат там. Не сме страна граничеща с държави в гражданска война. Но си имаме цяла агенция и персонал, отделно фирми усвояват поръчки по тези центрове-храна, поддръжка, ремонти. Колкото повече бройки, толкова повече за някой, за сметка на бюджета. А нашите пенсионери да плащат сметки и храна

12

хехе

преди 3 години

споко деца...само след 1..максимум 2 генераций ще имат същите навици както синовете и дъщерите ви ...СПОКО!

11

анонимна

преди 3 години

Според мен най-правилният коментар е не сме дорасли нито те, нито ние да живеем заедно - или впрягаме каруцата пред коня. Един господин от тях беше казал, че го дразнят голите ръце на жените тук - ами това е достатъчно, какво остава за останалия живот? Ще вика ура ли? Ами като тези млади хора, подобно на нашата ситуация, напускат страните си, по-добре ли ще стане там без млади и по-напористи?

10

анонимен

преди 3 години

Това, че са хора, не значи, че трябва да се преселват. Имиграция винаги е имало, но когато нещо е прекалено, води до лоши последици. И не ми казвайте, че и ние сме дошли от еди- къде си, защото когато сме дошли, е нямало организирана държава с население с утвърдени навици и т.н., а отделни, пръснати племена тук - там. Лично според мен нито те, нито ние сме дорасли дотам да живеем заедно. В далечно бъдеще на супертехнологии, няма да има граници и значение кой откъде е, но сега не е така.

9

asda

преди 3 години

До Додосигурен ли си, че не са българи?че и ние не сме най-бялата нация...

8

Българина

преди 3 години

Защо ги настанявате бе предатвли ? На самолета и обратно! Сорос ни мачка яко

7

Стаси

преди 3 години

До Додо: И какво като са черни като катран? Те не са ли хора, а???? На Бай *** есе нещо му пречи! В случая - цвета на кожата. Ало, в кой век живееш?

6

Бясна

преди 3 години

От бежанци-те само благодат може да се очаква! Ето, оня ден един бежанец, сгази едно Българско дете в Илиянци. Но управниците ни, в дъх на тежък и непоколебим Евроатлантизъм ще го изкарат невинен.

5

Додо

преди 3 години

По Монтевидео в Овча Купел всяка вечер настава движение на черни като кaтран африканци. Постепенно се превръщаме в Африка. Нито кмета, нито която и да било държавна институция си мърда пръста. Всеки я кара на доизживяване. Язък и грехота е, че предците ни така яростно и себеотрицателно са защитавали всяка педя земя на тази пуста опустяла България. Сега, нашата генерация, стиснала смартфони в ръка и забила нос в тях я подари на *** нашественици от Третия свят. Анатема!

4

Комунист

преди 3 години

Хайде, че от кога ги чакаме.С другарите се опитваме да плашим балъци от години пък тез мигранти все не идват и не идват.

3

Анонимен

преди 3 години

Тихомълком ги намъкват. Все по често срещам някакви странни субекти.

2

Коментар

преди 3 години

Ами нали преди няколко дена Тиквата се споразумя с еврожендерасите да събира тука афроазиатската пас мина!По зле ще става!

1

Как

преди 3 години

така бе? Това фалшива нови на ли е? Нали лично ТОЙ заяви, че сме с най-добре охраняваните граници в евросъюза...