31

СКОРО

преди 3 години

МНОГО СКОРО ГЕШЕВ ЩЕ НАЗОВЕ ХОРАТА КОИТО СА ПРОДАВАЛИ ДЪРЖАВНИ ТАЙНИ ЗА ПАРИ НА РУМЕНЧО МУ ТРЕПЕРЯТ МАРТИНКИТЕ

30

Анонимен

преди 3 години

В доклада за България пише за корупцията, за Главния прокурор и заместниците му, за Съдебния инспекторат, за натиска на властта над медиите и за опасностите при журналистите.

29

Анонимен

преди 3 години

ДОКЛАДЪТ ДА СИ ГО ТЪЛКУВА КОЙ КАК ИСКА:ДРУГАРКАТА ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА ДНЕС ЗАЯВИ ОТ БРЮКСЕЛ-"БЪЛГАРИЯ ПРИКЛЮЧИ С ДЕМОКРАЦИЯТА", АМА ТЯ ПОСТРОИ КЪЩИ С ЕВРОСУБСИДИИ ЗА КЪЩИ С ГОСТИ, ОБАЧЕ НЕЙНИТЕ БЕЗ ГОСТИ- ТОЯ ДОКЛАД НЯМА ДА СПРЕ ЕВРОСУБСИДИИТЕ ЗА 2021Г/2027Г- 29 МИЛИАРДА ЕВРО.

28

Анонимен

преди 3 години

Доклада никак не е положителен, стига сте лъгали хората по тия купени медии.

27

Анонимен

преди 3 години

Поредните лъжи на поредните адвокати... Нито мониторинг има нито някой ще спре еврофондове защото това не може да се приеме без съгласието на всички страни членки а 7 държави поне не са съгласни. Да не говорим че понятието върховенство на закона е недефинирано и изключително размито. Истината е че това е най-добрия доклад до сега за нас и също така няма вече отделен мониторинг. Другото са манипулаций в стил БСП.

26

Анонимен

преди 3 години

Тези диклади са жалък опит на ЕС бюрокрацията да оправдава съществуването си. Данните били от социологически проучвания и от медии. Такъв подход е най малкото неоснователен за каквито и да е изводи, но полит коректността в либералните дъвка са застъпени в осенъчната част.Без командироване на екипи, които да събират собственна информация в наблюдаваните държавни структури, не става. Обаче такива усилия няма да направят, въпреки сериозните си доходи и ангажимента към представителност на изводите.

25

Анонимен

преди 3 години

На който не му харесват магистралите да ходи пеш.На който не му харесва доклада на ЕК да си намери по-хубав доклад.

24

Анонимен

преди 3 години

Хубаво, че финансират от ЕС Чернева и така постигат сега възможност да си намалят харча за България, но няма ли да има и европейска индустриална политика? Да дойде Фолксваген, а не да лъжат само. Да отворят заводи и по- високоплатени работни места. Германия разпределя производството и само у нас няма автомобилен завод. Какво очакват от нас ЕС- ако няма производство и заводи как да се преодолее корупцията? Бедните са корумпирани! Чернева е заинтересована държавата ни да е проблемна - грантове

23

Додо

преди 3 години

Поредното доказателство, че ЕС е СССР 2.0! Еврофондовете викаш... демек едни специални такива, чието име не е политкоректно да се споменава, държат и ножа и сиренето! И вече на основание на това, колко по-агресивно налагаш на народа си джендеристкa, толерастка политика, водеща до геноцид над европейските, християнски народи-домоседелци в Европа, толкова по-щедра е квсията към тебе! А, и да не забравим - Орбан е най, най- лошия, защото иска Унгария да бъде държава на унгарския народ.

22

Анонимен

преди 3 години

ДОКЛАДЪТ БЛА БЛА...ЗА МЕН СА ВАЖНИ ФАКТИТЕ.АЗ ГЛЕДАМ, ЧЕ НИКОЙ НЕ ГО КАНИ ШОФЕРА НА ДЖИП В ЕС, НА ОБЩАТА СРЕЩА НА ЕС ВСИЧКИ МУ ОБРЪЩАХА ГРЪБ, САМО 1 ПОКАЗАДВУЛИЧНА ВЕЖЛИВОСТ ДА ГО ПОЧЕРПИ КАФЕ И КАТО ГО ЗНАЕ КОЛКО Е ***, МУ СЕ СМЕЕШЕ ЗАЕДНО С ДРУГИТЕ НА ПРОСТОТИЯТА КАТО В ОНИЯ ДОЛНОПРОБНИ ТВ ШОУТА, В КОИТО СИ ПРАВЯТ МАЙТАП С НЯКО ***!

21

Анонимен

преди 3 години

До ДокладътIn 2017 and 2018, Bulgaria carried out a comprehensive reform of its legal and institutional anti-corruption frameworks.Корумпе на корумпе око не вади.

20

до 17

преди 3 години

ДОКУМЕНТ ИСКАШ, А?3.5 МЛДР ЗА ЛАМАРИНА ЗА МАНТИНЕЛИ И БОЯ??КАКВИ ДОКУМЕНТИ - НАПРАВО НА СТАДИОНА И ЕДИН ОТРЯД КАРТЕЧАРИ ДА ВИ ПОЧВА...

19

Истината

преди 3 години

Въпреки огромните усилия които положиха някои Бабикяновци да очернят България пред ЕК, доклада е в рамките на нормалното с общи приказки и напътствия.Направих си труда да погледна и докладите към другите страни от нашата черга (Хърватия, Чехия , Словакия, Словения и др.) и мога да кажаче и напътсвията към тях са почти същитеИма и държави като Унгария, Румъния и Испания, за които препоръките са доста по-солени от тези в нашия доклад.Естествено бТВ пак прочете доклада като дявола евангелието !

18

Анонимен

преди 3 години

20%. колкото да не са нелюбезни

17

Анонимен

преди 3 години

Незнам доклада, ама кво пише Дойче зеле за Цветелина Бориславова, цитирайки ЦРУ. Скоро ще има голем цирк за пералнята наречена Цв. Владимирова и ББ и Сие.

16

Пешо

преди 3 години

Положението в държавата не е добро. Винаги съм казвал че има основания за протести. НО ! Тези протести да се ръководят от доказани престъпници, от партии на които сме сърбали попарата, на неумни злобни президенти, доказали че са неспособни ръководители - това е просто гнусно! Такъв ни е материалът и затова такива са ни политиците.

15

Анонимен

преди 3 години

"Свидетелства за злоупотреба с еврофондове" трябва първо да се докажат с документ. Нали знаеш, че да хвърляш помия без доказателство е подсъдно?

14

Анонимен

преди 3 години

Тука се дигна голям вой с тоя доклад.По простата причина, че трябваше да има още един повод да се плюе по ГЕРБ и Борисов.И една лоша запетайка да има, за нея ще се говори месеци. В Унгария и Полшане им дреме и си живеят добре и не обръщат внимание на Брюксел.Дори им казаха на брюкселците да не говорят глупости.

13

Анонимен

преди 3 години

Същевременно обаче докладът игнорира по-голямата политическа картина за това как олигархичната мафия е превзела държавните институции в страната. Документът премълчава постоянно увеличаващите се свидетелства за злоупотребата с еврофондове, която е движеща сила на повсеместната корупция, твърди Политико.

12

Анонимен

преди 3 години

Най-зле сред останалите България.България има слаби показатели в оценките на ЕК заради незавършени реформи, ниско обществено доверие в институциите за борба с корупцията, нападения срещу журналисти и безпокойство за отчетност на съдиите.