29

ГЕРБ forever

преди 3 години

Дори не прочетох цялата статия.Измамата е толкова явна,че не няма да я проумеят само хора с вроден крeтeнизъм и пълна духовна тъпота.

28

Самореклама се казва

преди 3 години

С тази прическа наистина може да е било хив.

27

Анонимен

преди 3 години

Като прочетеш имената на децата им и като чуеш диалекта на госпожата, каква е етническата им принадлежност? Театрали някакви. Пишеш им имената в Гугъл и се оказва, че са "еталонно семейство архитекти", които от време на време изкарват по некой лев от участия в предавания.

26

Анонимен

преди 3 години

Тая статия не ми хареса и не предизвика в мен съчувствие а точно обратното.

25

Додо

преди 3 години

Интересно, с тов си е каква е етническата принадлежност на тези хора. Незнам дали умишлено или случайно, но цялата публикация звучи като истерична ковид-истерия и пропаганда.

24

Сата НАТО

преди 3 години

Няма никакъв вирус и това е 100%. Вече даже няма и варианти на колебание.След като шест месеца не се случи никакъв пик, край. Всичко оттука нататък е лъжи и игра със статистиката. Не да ме водят в отделение, но и самият Коринавирус в клетка с белезници да ми докарат - не вярвам!

23

Сата НАТО

преди 3 години

Евгения посочи, че това е бил първият човек, на когото е подала ръка от февруари месец насам. "Той е направил сметка за себе си, че не е в рискова група", каза още тя.-----Ето, пак "шерше ла фам"!Ква раота имаш да подаваш ръка на чужд мъж, *** проститут ко?Сега цялото семейство ще измре яко! Беларуска ли си, ква си?

22

Анонимен

преди 3 години

Абсолютни безсмислици в тази статия. Дрън, дрън, та пляс.

21

Анонимен

преди 3 години

Не е достатъчно да си бръкнеш в носа, трябва да си предоставиш и ....

20

Анонимен

преди 3 години

Уникална статия!Уникални образи, откъде ги копаете.Аз пък познавам семейство при което мъжа смени половин дузина любовници и ги водеше на море и по хотели, а жена му овърша половината комшии в квартала, но не се заразиха с Корона, дори грипче не хванаха. За кожния диспансер не съм сигурен

19

Анонимен

преди 3 години

Само ако са подали ръка няма как да стане. После трябва да са си бръкнали в носа или не са си измили ръцете като са се прибрали. Да си признаят.

18

славянин

преди 3 години

Короназомбито скоро освен с маска, ръкавици и социално дистанциране ще тръгне и с тапа в ***, за да не се зарази от вируса през задния си проход! Короназомбията не се лекува!

17

От 20

преди 3 години

С маските положението е двусмислено. От една страна те предпазват, но от друга страна те не предпазват на 100%. Това разбира се се знае, но много хора го забравят и си мислят, че са защитени, когато са с маска, въпреки че се знае и че маските са много повече за защита на околните, отколкото за човека носещ маска.

16

Анонимен

преди 3 години

разглезеното българско семейство архитекти вирус не са виждали

15

Анонимен

преди 3 години

Хората са проявили здрав разум и без паника са взели разумни мерки. Само дето са подали ръка на един човек, а не е трябвало да го правят. Повечето хора не знаят, че разнасят заразата, докато не си направят тест. При мен имаше нещо подобно - направиха ми тежка операция в края на януари и бях до края на март на легло и беше разумно хората около мен да се пазят, за да ме опазят мен. Направиха го, за което съм им благодарен. Паника разбира се нямаше, но маски навън, миене на ръце, дистанция п това е

14

Анонимен

преди 3 години

До 18:Ай стига с тази "дистанция"!Гледал ли си снимки от Новата НОЩ,която се спъска над Овчоландия,при която всички Гладни Нощни Апостоли са се наредили с намордници на муцуните ди Главатаря им,наречен министър на здравеопзването(без намордник),около една маса,НА РАЗСТОЯНИЕ НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИН МЕТЪР РАМО ОТ РАМО?!Погледни,поучително е и ще проумееш цялата тази врява до безсъзнание за спазване на рзстояние.ЗА справка,гледай публиката от футболните мачове и близо 3-месечните протести!!!!!!!

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Подаването на ръка не е спазване на дистанция. Освен ттова българина смята че щом е нахлузил парцалена маска за многократна употреба на лицето си и няма нужда да спазва дистанция и може да си се бута и навира по магазините както си иска и да кашля шумно и прочие простотии. СЛАГАЙТЕ МИНУСИ НО ТОВА НЯМА ДА ВИ ПОМОГНЕ ОСВЕН СПАЗВАНЕТО НА ХИГИЕНА И ДИСТАНЦИЯ ДРУГО НЕ ПОМАГА.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Напълно възможно е някой kретен да се е изкашлял хайдушката" да но това е обичайния начин на кашляне на българина който като си върви по улицата нищо му няма и точно като се разминава с някакъв човек и точно тогава греда да се изкашля със или без вирус, такъв е табията на този малък, но за сметка на това много *** народ.

11

Анонимен

преди 3 години

Те създали паника в тяхното семейство още преди извънредното положение, а сега искат и се опитват тази паника да я прехвърлят на нас хората , с любезното съдействие на медиите. Ако бяха се държали нормално нищо нямаше да се случи но паниката е голяма...

10

Анонимен

преди 3 години

"Абсолютно е възможно да се заразиш, дори като спазваш всички препоръки."Не знам каква е целта но горното изречение показва че мерките са абсолютно безсмислени особено маските. Има смисъл спазването на хигиена и на дистанция но не и носенето на маски защото те не пазят нищо и никого.