11

Инфо

преди 3 години

АЛОООО я марш да се информираш и образоваш !!!!! Петя защо лъжеш хората ??????В таз публикация няма нищо вярно, аз живея в Англия

10

Анонимен

преди 3 години

С краят на ДВГ германия ще стане бетер Камбоджа.Мир на праха на германофилите

9

Анонимен

преди 3 години

"по-известните като джоб центрове" ама така ли са известни? :) Ах, журналисти журналисти... А иначе, какво очаквате, целият свят го тресе корона-кризата, специално за българите ще ги отворят, щото тука няма нищо. Много сте смешни.

8

Анонимен

преди 3 години

осигурителният номер НЕ ТИ ДАВА право на работа, а служи за определяне на данъчна основа. Без него ти удържат много данъци първоначално, а после с годишната декларация ти връщат надвнесеното. ако си от трета страна (не ЕС) и работната ти виза е изтекла, това че имаш осигурителен номер не ти дава право да работиш, даже не можеш да останеш в страната.

7

Анонимен

преди 3 години

Англия е постигнала нещо физици математици химици политици и тн.Бългярите тръгнали да поучават толкова велика държава с Цеца Меца и Пеца е няма как да стане.Плебса си е *** поради недоразвито общество.

6

аз

преди 3 години

И тук не ги щем, да се махат от България.

5

Capital

преди 3 години

До 1Ами не е точно така. В момента NIN се издава само на 3-ти страни извън Европа. Та неиздаването е за всички европейци. Мотивът това да е само за тя е, че те имат право на работа и с временен такъв (друг е въпросът кой ще те вземе на работа). Като цяло това е до края на годината, като след това новодошлите нямат право на NIN без определени условия. Та Английска му работа. Просто те си избират контингента.

4

П. Славова

преди 3 години

До с.т. Така е, но пък шефовете ме натискат да докарам повече трафик на сайта, затова заглавията трябва да са провокиращи и гръмки. Това е целта, а не да отразяват задължително истината.

3

КОЛЕВ

преди 3 години

БРАВО, МНОГО СЕ РАДВАМ! СЕГА ДА НЕ СЕ ВРЪЩАТ И В БЪЛГАРИЯ, А ДА ОТИВАТ В РУСИЯ НА ГУРБЕТ. ДА НЕ ГИ ПРИЕМА БЪЛГАРИЯ, НЕ ЗАСЛУЖАВАТ!

2

anon

преди 3 години

Протекционизма и национализма не са модерни, така че трябваше да измислят вирус за да ги наложат.

1

с.т.

преди 3 години

Заглавието на статията е некоректно. От написаното става ясно, че няма пречка българи да работят в Англия, стига само да отворят техните бюра по труда. Това касае не само българите, а всеки един чужденец, който иска да работи в Англия. Така поставено, заглавието оставя усещането, че само българите поради ред причини, не могат да работят там. Сякаш сме някакъв прокажен народ. Госпожо Славова, уважавайте родината си и не я подценявайте.