18

НЕКОЙ

преди 3 години

Коронавирусът ще изчезне след адски бой по манипулаторите.

17

Феминистът

преди 3 години

Академик Петрунов, ако имате някаква реална и достоверна прогноза, кажете ни я, ще се вслушаме във Вас и ще се пазим. Но ако пак мислите да подхвърляте страховити фрази, започващи с "може", то на такива стресиращи масовки нямам намерение да обръщам внимание. Въобще не знаете какво реално ще стане. Аз обаче вече твърдо зная, от формулата на един PCR праймер, че хваща както SARSCov-2, така и SARSCov. А "може" и да не знаете дори и в тези комплекти за PCR тестове какви праймерни компотчета има.

16

Анонимен

преди 3 години

Когато обявиха ковид кризата имахме грипна ваканция. Нарекоха го Пандемия от коронавирус. ЕДНОТО ЗАМЕНИ ДРУГОТО НО СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ИМ ДОЙДЕ НА УМ ДА ИЗПОЛЗВАТ И ДВЕТЕ ПЛАШИЛА ДАНО ИЗПЛАШАТ ПОВЕЧЕ ХОРА ХА ХА ХА.

15

Анонимен

преди 3 години

Говориха ви за ХИБРИДНА ВОЙНА,ами,ето ви я - най-ефективният елемент от тази хибридна война,чрез един ЛАБОРАТОРНО СИНТЕЗИРАН ВИРУС,НА КОЙТО Е ПРИПИСАНА УНИВЕРСАЛНАТА СПОСОБНОСТ,ДА ПРИЧИНЯВА ИЛИ ВЛИЯЕ НА ВСИЧКИ ВЪЗМОЖНИ БОЛЕСТИ - СПОСОБНОСТ,КОЯТО И МАЙКАТА ПРИРОДА,ЗА МИЛИОНИ ГОДИНИ НЕ Е УСПЯЛА ДА НАПРАВИ!!!(Ама,прилепите го направили,ей!)Но "човекът",може...разбира се и с цялата политико-здравна и медийна система,която е изградил!А на нас,овцете,ни остава да изпълняваме и мълчим!Бе-е-е!

14

Анонимен

преди 3 години

А като така постоянно и натрапчиво ни "осведомяват" относно починалите "от коронавирус-19",защо лежи,като надгробен камък на информацията колко са починалите през това време от всички други причинители на болести?!Пълно мълчание!Мълчат,та се късат!Ама някой може да каже,влез,в сайта на МЗ и има информация?!Тогава,защо не спрат да ни бомбардират с този коронавирус и ни завират с намордници в излолационни концлагери , а не спрат ,да ни оставят на мира,а който иска,да се осведомява за ковид от МЗ!

13

Анонимен

преди 3 години

В момента хората, за които има най-голяма опасност при заразяване с вируса, най-много се пазят и най-малко се заразяват. Въпреки това процентът на починалите е обезпокояващо висок. В някои европейски държави е сравним с еболата. В Белгия 34% от приключените случаи са с смъртен изход. Приключените случаи са починали плюс възстановили се. Във Франция са 25%, в Италия 14%, в Унгария 12%, Ирландия 7%, България 5,34%, Швейцария 4,63% и т.н. За Испания, Швеция, Великобритания и Холандия няма данни за

12

Анонимен

преди 3 години

Поредният плашител. Дано някой ден и то скоро им се потърси сметка за безумното поведение. Такива изтезават хора, не лекуват

11

Анонимен

преди 3 години

абе ,петруно пиле шарено Кой ти даде титла академик Бе ?как ще угасне вируса ,като вече е Ясно ,че има и повторно заразяване ?тея комунисти много Марули направиха -акад.проф.доц .

10

куку

преди 3 години

До Каренин от Петербургда те герб са в целия свят

9

Анонимен

преди 3 години

По думите му не по-малко от 70-80 % от човешката популация трябва да бъде инфектирана, за да може вирусът "да угаснеСега разбрахте ли каква е целта на занятието да ви набият на всички ши ба на та ваксина овце зомбирани

8

Анонимен

преди 3 години

Категорично, качествената храна + хранителни добавки осигуряват силна имунна система, а тя си знае как да прогонва вируси, мируси и др. напасти.Какви ваксини какви оет лева - на гол корем чифте пищови!Някой/и в битка срещу и с ти на та, за да гушкат ми ли они, ми ли а рди. Ла ми не обу здани, пише ви се.

7

Отличник

преди 3 години

Значи целия свят говори че не се създава траен имунитет, нашия традиционно изостанал във времето академик говори за проценти...мила родна картинка

6

Каренин от Петербург

преди 3 години

Ще Ви кажа едно: НЕ ГЛАСУВАЙТЕ за ГЕРБ !!! И вирусът ще ИЗЧЕЗНЕ !!!

5

НАГРАДА

преди 3 години

Това изречение е неописуемо:"Японски изследователи са разработили нов тест, въз основа на специфичен белтък в човешкия организъм SSL 17, който мощно стимулира клетките, които имат най-голям значение за вродения имунитет, които се справят с бактерии и вируси, каза още акад. Петрунов."

4

Анонимен

преди 3 години

"Това доцент Мангъров откога го повтаря!?"Bcички нормални хора видяхме, че доц. Мангъров просто човечецът се заслепи от светлината на прожекторите. Услади му се медийната изява. Явно години наред е страдал от липса на внимание и сега изведнъж му се предостави сцена и той избухна. Иначе приказките които ги говори са смешни и нелепи. Тия неща за 70% биха важили, ако беше друг вирус при който после остава имунитет. В Швеция видяхме, че не остава. Има повторно заразяване.

3

Яница

преди 3 години

Човечеството в момента плаща жестока цена и НЯКОЙ - НЯКОГА, эадължително ще понесе эа нея историческа отговорност!!! Това е пълен ГЕНОЦИД в световен мащаб!!!

2

славянин

преди 3 години

А защо пречите тогава на хората да се заразяват след като 70-80% от популацията трябва да се зарази, за да угасне вируса!? Това доцент Мангъров откога го повтаря!? След като такъв процент трябва да се зарази, за да угасне вируса, а вие пречите този процент да се зарази, значи пречите вируса да угасне! Защо!? Няматe интерес да угасне вируса ли!?

1

L.

преди 3 години

А пък ударът от ток прави и здрави хора да са под опасност - какво всъщност иска да ни каже тоя!