12

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/11Пич, не знам твоя случай, но знам, че в немско корупцията и лицемерието движат обществото, а в холандия премиерът заяви, по повод лъжите на външния си министър срещу путин, официално по телевизията, че "лъжата в политиката не е смъртен грях".

11

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПравилно в съда в хамбург 3-*** не повече от 26 годишни полицай лъжисвидетелстваха срещу мен а и съдията беше някъв пакистанец ли незнам кхан азис за запада лъжата убийството за постигане на политически цели лъжисвидетелство....... за запада това е нещо нормално

10

Нико Тоскани

преди 3 години

БИВА ЛИ ТАКАВА СМЕШННА , ПРЕДАТЕЛСКА И УНИКАЛНО СТРАХЛИВА ЕВРОПА ??ИМАТЕ 2 СТРАНИ-ЧЛЕНКИ НА ТОЗИ ШВЕСТЕРСКИ СЪЮЗ, ОТ ГОДИНИ КАЗВАТ И СЕ ПРИЗОВАВАТ ЗА ОБЩ ЕДИНЕН ОТГОВОР ..И СЪЮЗА В КОЙТО СА ДВЕТЕ ---- НЕ ПРАВИ НИЩО, А ПОМАГА НА ИСЛЯМА И НА ДЪРЖАВА - КОЯТО НЕ Е ЧЛЕН НА ТОЗИ СЪЮЗ ???ТОВА БИВА ЛИ ТАКА...ТОВА НЕ Е НОРМАЛНО ПСИХИЧЕСКИ , И В СУБОРДИНАЦИЯТА, ЕВРОПОООООО ??

9

Анонимен

преди 3 години

ЕС е символ на двойните стандарти,корупцията,алчността,манията за величие,диктат на богатите над бедните и на силните над слабите и джендърството.Един пропаднал съюз,който ще си замине безславно.

8

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/7Не е вярно. ЕС има общи принципи и ценности: измама, лъжа, корупция и насилие. Това е което обединява 12те стари от ес.

7

Анонимен

преди 3 години

ЕС просто не е съюз на базата на общи принципи и ценности. Турция е държава, чийто управници живеят в 19-ти век и се опитват да се правят на Османска империя и да се разпореждат в Сирия, Армения, Азербейджан, Кипър, Гърция, България, Босна и т.н. Обаче понеже ЕС няма принципи не може да ги постави на мястото им. ЕС иска да си строи заводчета на Фоксваген.

6

Анонимен

преди 3 години

До Гумен Р.В Сибир хОди ти.Аз съм българин,следователно истински европеец.България е в Европа от повече от 1300 години,за разлика от сбиротака,наречен ЕС.Така че няма да ходя нито в Сибир,нито в Брюксел или Вашингтон.Тук си ми е добре.Пък и жена ти ще страда без мен.

5

Играч

преди 3 години

Моля да не ви ошамаря не пишете повече тука

4

Анонимен

преди 3 години

ЕС е коптор.Затова русофилите си пращат децата там.

3

Гумен Р.

преди 3 години

До АнонименМи бегай в Сибир.

2

Анонимен

преди 3 години

ЕС е коптор.

1

Анонимен

преди 3 години

Гърците не са французите и Мишел от съпротивата с бели чорапки.Гърция и Сърбия тепаха нацистите и да готови пак не могат да се гледат с немците.