11

Анонимен

преди 3 години

Голяма далавера влече след себе си Коронат.Лекарства,ваксини,поскъпване на услуги,продажби на медицинска техника и консумативи,тестове,ръкавици,дезифектанти,плазми,хапчета и какво ли не още....Който е близо до давачката на мангизи ,кяри яко!

10

Анонимен

преди 3 години

Нека по-скоро Бил Гейтс чипира малко мозък на тези дето им липсва. Дано тогава се свърши с простотията по света.

9

Анонимен

преди 3 години

Ами докторите съобщиха, че са пробвали кръвна плазма с антитела върху няколко пациенти. Включително на борецът Щерев и преди това върху първата заразена лекарка. За съжаление, чудото не стана.Може би се бърка нещо в технологията.

8

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6Ти, който плащаш по 23лв на месец здравна осигуровка искаш и високотехнологично оборудване.Ми не става.А и нали не си мислиш, че в Русия тези дето пият лосион от улични машини ги лекуват с горещ хелий?

7

отнемат права

преди 3 години

В момента през всичките тия месеци с лъжи и демагогиа и отнемане на свобода правителствата и СЗО разболяват повече здрави и прави хора на които не им понася истерията с ковидеветнайсе, с която убийствено жестоко се отнемат дори животи.

6

Анонимен

преди 3 години

Възможно е. Опитът на Русия го потвърди. Руснаците експериментираха и с горещ хелий. Лечението даде отлични резултати, но за него е необходимо високотехнологично оборудване. Ние имаме ли го?

5

Анонимен

преди 3 години

При положение , че има вече заразени- за какво ти е тази гимнастика с лабораторно заразяване и лечение?Просто трябва деликатно, по човешки да се убеждават излекуваните да дарят кръв. Убеден съм и че без друго това се прави.КПД то ще е по-високо, струва ми се.

4

Не е възможно

преди 3 години

Преливането на плазма може да влоши състоянието на болния заради повишената имунна реакция. Плазмата е нож с две остриета.

3

Анонимен

преди 3 години

Само питам: Ако това е наистина ефективен метод, морален и законен ли би бил подобен подход:Млад ,здрав човек, с отлични перспективи за възстановяване се заразява умишлено в болница.Целият процес и лечението се провежда в контролирана среда.Преди изписването кръводарява и продукта се ползва за по-слаби и стари пациенти.Всичко е доброволно,разбира се.Въпросът ми е по-скоро юридически

2

Анонимен

преди 3 години

На който не му харесва лечението с кръвна плазма, да се лекува с розово омайниче и отвара от лайка и корени от цуцулига.

1

Antinwo

преди 3 години

С19 е пълна измама създадена от масоните сатанисти за нда ни заробят с чипове и да ни направят стерилни с отровните ваксини които вече са ни приготвили ! Не бъдете овци ,не носете маски и не взимайте отровната ваксина против с19! Не продавайте душата си на дявола и не се чипирайте ! Търсете помощ само от Бог !