80

uffff

преди 3 години

И 284 ден би бил спокоен, но няма да се стигне до там - преди това ще има редовни избори

79

Черепа

преди 3 години

Аз като Дойда, ще видим дали не Ви е СТРАХ!!!

78

да знаете

преди 3 години

Докато е спокоен протестът и Батко ще си е спокоен и даже ще се чуди защо му искат оставката.

77

Анонимен

преди 3 години

Спокоен бил протестът. И още по-спокоен ще става. Накрая ще се наложи организаторите да се сборичкат помежду си, поне да става нещо... Те май журналистите са повече от т.нар. протестиращи...

76

Оптимист

преди 3 години

Като дойдат на власт Кутев, Йотова, Бабикяната и Хаджи Генчо, нещата ще се оправят.Комунисти, арменци и адвокати винаги са били благодетели на народа.

75

Анонимен

преди 3 години

"Спокоен 84-ти ден на антиправителствен протест в София"Как няма да е спокоен след като са участвали само организаторите на "протеста".

74

Кирилов

преди 3 години

Това е протеста на неудачниците яхнати от *** и Черепа.Комунистите не могат да вземат власта с избори и яхната *** от улицата да им направят революция.Те друго не знаят.Залповете на Аврора вечно им кънтят в главите.Импийчмънт за тартора на агитката.Съд за спонсора от Дубай.

73

Анонимен

преди 3 години

А от какво не ги е страх ?

72

Анонимен

преди 3 години

Едва ли ще откриете между т.н. протестъри някой, който си е зарязал сериозния бизнес за да хвърля яйца, павета и домати. Протестират предимно лентяи издържани от родители, неудачници, разглезени футболни агитки и както казват в Русия "вся остальная ***. Жалко за ония родители с децата си, които по незнайни причини крачат наред с изброените. Отровното трио потрива доволно ръце. Парите от Дубай и Белград не спират.

71

Чебурашка

преди 3 години

До Започна да се....... Всичко старо от политическата сергия грябва да се изрине на ***!........ Съгласен съм приятелю ама не виждам нещо да "се е започнало" не знам как ще стане щом дори Ренета Инджова и Лупи изпълзяха и се надяват да управляват. Да не говорим за другите изхабени и издухани политици като Мая Манолова, Румен Петков или пък "младежите" от Отровното трио.

70

Анонимен

преди 3 години

Протестират неудачниците и отрочетата на чер ве на та номенклатура. На едните все някой друг им е виновен а другите от време оно са научени всичко да им се поднася на тепсия и искат пак да продължава по старому. НО КОМУНИЗъМА СВЪРШИ ДРУГАРИ.ВРЕМЕ Е ДА ГО ПРОУМЕЕТЕ. Който работи и се усъвършенства ще има ,който е мързелив и *** ще лежи по кръстовищата за жълти стотинки. И ще пълни гушите на че р ве ни те тарикати.

69

Анонимен

преди 3 години

Един гражданин отишъл на площада огледал протестиращите и попитал скачащ и викащ , какво искат.Работа ,безработни сме ,гладни сме ,оставкаааа- отговорил той.Човекът извадил визитка,дал му я и казал ,че от другият ден го наема на работа с 1000лв.заплата. Ее ,баш мен ли избра от всички тук ,да си таковам и късмета отговорил гладния.

68

Анонимен

преди 3 години

До Започна да семечтии, мечти! Не е забранено, ама надали!Като ги изринеш ела да се обадиш!

67

Започна да се

преди 3 години

избистря протеста! Заражда се ново движение на младите, което ондавна очаквахме- нарича се "демокрация и законност". Ако и тези млади хора се издънят, не ниждав България да се оправи скоро. Всичко старо от политическата сергия грябва да се изрине на ***! Нито ГЕРБ, нито БСП, нито ДПС, и разни Воли, ВМРО, а патриотите съвсем не стават, всички на ***! Трябват нови хора с нови идеи, от мухлясъл ум добро не очаквай!

66

Изглежда

преди 3 години

Малко е обидно тия хорица да твърдят, че са българският народ.

65

с.д.

преди 3 години

Подкрепям правителството. Не бива да подава отставка. ГЕРБ отново ще спечели изборите. Не вярвам на другите, защото вече доказаха че не могат да управляват.

64

Анонимен

преди 3 години

Тежки времена чакат България.Особено с такива хем прости, хем страхливи "държавници" като Лойко Заешкото сърце и***

63

Мдам...

преди 3 години

Когато спонсорите ти имат проблем с държавата и правосъдието, организираш протести. Това е толкоз просто и логично.

62

До 73

преди 3 години

Аз съм на същото мнение! Явно и на медиите им се плаща да броят дните на тоя умрял така наречен протест!

61

Анонимен

преди 3 години

Бабикян да остави държавата на нас ние да си я оправим а тоя изсипан чувал да отива да спасява страната си че в момента се води война там