10

Пижо

преди 3 години

За мен е интересен въпросът защо МВР излъга в първоначалните съобщение? Два дена ни се обясняваше как става дума за сбиване между две футболни агитки и че това било обикновена проява на футболно хулиганство. Че правителството генерира фалшиви новини е ясно дори за ЕК. Но кой носи отговорност от МВР за умишлено оповестяване на фалшива новина?

9

Кина

преди 3 години

До Обективно: Да, коментарът е право в десятката !

8

Анонимен

преди 3 години

Най-нискочелите хора в Пловдив са ултрасите на Ботев. Добре е за града да бъдат периодично профилактирани и респектирани от полицията и прокуратурата.

7

Обективно

преди 3 години

Е, значи да хвърляш яйца по Парламента - не е хулиганство , а да хвърляш яйца по други хора - е хулиганство? Едното е наказуемо. Другото - не. И защо така? Защото зад първите стои недосегаемото руско отровно трио. Законите не важат за тях. Само за простомъртните са.

6

До 3

преди 3 години

АКО ИСКАТ- ЩЕ РАЖДАТ, АКО НЕ ИСКАТ - НЯМА ДА РАЖДАТ!!!! ТОВА Е ВЪПРОС НА ЛИЧЕН ИЗБОР НА ЖЕНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!И ВИЕ НЯМАТЕ ДУМАТА ПО ВЪПРОСА!!!

5

Децата са попили

преди 3 години

авангардния опит на "умните и красивите".Видели са,че лоша реклама няма,дори да си противен и отвратителен влизаш в новините,ставаш медийна звезда.Големите свиркат,дюдюкат,крещят,хвърлят яйца,а са толерирани от медиите,висши политици,въпреки че нямат идеи.Хулиганството е вече стил на поведениев политиката,създаден от Радев и БСП,който отсега нататък ще присъства постоянно,и не само в политическия,а и в целия обществен живот.Но те също ще го усетят.

4

до 4

преди 3 години

Защо да не раждат, нали са жени?

3

Анонимен

преди 3 години

Каквито родителите, такива децата! На мен лично не ми пука кой какъв е, стига да не ми го натрапва! Ако уважавате моите права, аз ще уважавам вашите без значение каква сексуална ориентация имате или религия!

2

пияница мистик

преди 3 години

Хахахаха, моите градски къртят. Ама поне са си купили сами яйцата, а не чакат на Черепа да им ги даде наготово

1

Анонимен

преди 3 години

Грози ги герберастава справедливост, по лесно е да убиеш журналист на пътя отколкото да набиеш двама гейове дето извършват непристоен полов акт пред децата в парка. Дори и децата знаят, че ако се оплачат в милицията, че в парка дето си играят има гейове и наркомани и милицията няма си мръдне дръгливия *** щото имали права.