49

Анонимен

преди 3 години

На тоя куку къщата му е като средновековен манастир.Няма и да разбере,че е в домашен арест.Къде толкова има да ходи?Дали ходи до супермаркета, дали му е нужно да се мотае из офиса си,при наличието на интернет.Само големи купони не може да вдига.Голям зор

48

анон

преди 3 години

Бил Гей да си завре ваксината в...

47

Анонимен

преди 3 години

Иран Мъск си кръсти детето с някакви символи. Смешно е .Господ му дал пари, взел му здравия разум.

46

Sleepy Joe

преди 3 години

Представители на щаба на кандидатът на "демократите" Байдън увериха, че думите му са били изтълкувани погрешно.....Ваксина срещу глупостта му няма !!!

45

Sleepy Joe

преди 3 години

Представители на щаба на кандидатът на "демократите" Байдън увериха, че думите му са били изтълкувани погрешно.....Ваксина срещу глупостта му !!!

44

Фифти фифти

преди 3 години

Тия двамата разбират от ваксини колкото черната златка знае столицата на Англия.

43

Анонимен

преди 3 години

Elon Musk не е загубил човешкият си облик. Аз смятам, че е той е прав. никой не трябва да е задължен седи под домашен арест. Който го е страх да си седи вкъщи. Това на Гейтс обаче, не му отърва много много. Страха продава

42

Боби Кокера

преди 3 години

Какво има сега (последните години) което преди нямаше !? И е монтирано по покриви , стълбове и т.н. !? Във всяка държава го има колкото и да не ви се вярва. Та първо прочетете какви са симптомите при радио електро-магнитно "натравяне" и си сверете часовниците . Жалкото при човечеството е ,че сте прекалено лесни за манипулиране и са ви притъпени и изключени сетивата (критично мислене,логика , желание за истината, желание за събиране на информация и т.н.) . Битът ви е сведен до салатата , ракията.

41

Обективно

преди 3 години

Бил Гейтс не разбира нищо от медицина. Той само преповтаря като папагал това, което му казват някои лекари. Не е нужна въобще ваксина. Важно е да се каже на хората какво първо да направят щом усетят, че се разболяват. Някои лични лекари знаят какво. Други - не.

40

Анонимен

преди 3 години

Правят си безплатна реклама взаимно.

39

Анонимен

преди 3 години

Айде толовете, дето вярват, че всеки един лекар в света учавства в някаква масивна конспирация, за да се ваксинирали хората. Те ваксините не работят, ама хич... Тровят ви само. За милиарди ваксинирани, ммного ми странно, как не се натровиха тея хора. Как средната продължителност на живота в някой страни гони 90 години...

38

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Тесла можеше да е на "печалба" още 2013-а, да прави по 50-100 милиона на година и да произвежда 6-7000 автомобила на година, дето са по-скоро колекционерски. Вместо това, сега произвеждат по 300-400 000 автомобила на година, продажбите се забавиха само заради Covid, току що обявиха нов модел с 30% повече пробег, а за 2022-а се очаква, сегашните модели, да получат батерии с до 56% пробег и нов модел за 25000 долара. Да не казвам, че вече мерят в ТЕРАВАТИ , а не мега или гига.

37

bubcho

преди 3 години

До АнонименI sincerely hope someone is listening to the wise men here!

36

MaйMyнaтa

преди 3 години

Точното заглавие е Пaлячo VS Клоун! А относно вирус, и двамата с не компетентни.

35

MaйMyнaтa

преди 3 години

Точното заглавие е Пaлячо VS Клоун! А относно вирус, и двамата са не компетентни.

34

Анонимен

преди 3 години

Тоя клоун е едно към едно с Тръмп а именно измамник.Няма един читав бизнес който да е създал а само плещи глупости наляво и надясно.Тесла НИКОГА не е била на печалба нощом има луди да плащат купища пари за акциите му ......П.П. Не знам кое е по-опасно за човечеството между ковид-19 или *** повтарящи лумпенизирано Нема вирОЗ-нЕма вирОЗ.

33

Анонимен

преди 3 години

"Според него вместо постоянно да се появяват препоръки да си останем вкъщи, "всеки, който се намира в риск, трябва да остане под карантина докато бурята премине"."------Толкова е просто, логично, смислено и лесно за изпълнение. Но тези, които взимат решенията, са глухи и слепи за това. И не го правят.Защо?

32

Анонимен

преди 3 години

Гейтс пък все едно се занимава с ваксини, та може да говори за тях. Да вземе да си пооправи уиндоуса първо

31

Анонимен

преди 3 години

Разбрахте ли сега - Гейтс е инвестирал в компанията CureVac, която ще произвежда ваксината и затова така ги хвали. Нищо ново под слънцето. Отново става дума само за пари.

30

Анонимен

преди 3 години

До 32Това е втората вълна на пландемията. Едни хора срещу други хора. Няма нужда от нови блъфове. Ковидзомбитата са строени за атака. Това напомня за "легиона" от една религиозна книга.