37

сокол

преди 3 години

Браво на нея.Късмет голям.Пет деца,печели милиони,семейството й живее в охолство,помага на болната си сестра,не проси помощи от държавата,не ражда от първи срещнат,изглежда добре,тялото й струва много пари.Децата й от лорда добри и възпитани.Станете вие като нея,които завиждате.После приказвайте.Да е жива и здрава.

36

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Как една нископлатена *** става високплатена ***

35

Анонимен

преди 3 години

Славянките са най-красивите жени. Доказано е. Дори Тръмп дето е милиардер се жени само за славянки. Тая му е четвъртата.

34

Анонимен

преди 3 години

Рядко красива жена. Не е като евроге й ските трав е стити.

33

до 37

преди 3 години

Някога имах връзка с германец. Беше обикновено момче. Спечели ме с уважителното си поведение. Българите около мен бяха до един мамини синчета. Не можеха едни яйца да си изпържат (или не искаха). В същото време бяха и татини синчета (не знаеха бушин да сменят). Германецът се беше отделил от техните на 18 години, имаше едно килерче в апартамента си с всякакви инструменти и всичко сам си правеше. Разделихме се, защото държах да си завърша образованието в Бълггария и две години се мотах тук, той там

32

СЕЛСКА ПЕПЕЛЯШКА

преди 3 години

КАСТИНГ НЕ Е НЕОБХОДИМ, АЗ СЪМ БЕЗСПОРНО НАЙ-ЧАРОВНАТА. САМО ДА СЛОЖА ДЖИБРИТЕ, ЗЕЛЕТО, ТУРШИИТЕ, КОМПОТИТЕ, ЛЮТЕНИЦАТА И БАМЯТА И СЯДАМ НА КЛОЗЕТНИЯ СИ ТРОН В ДВОРА.

31

Анонимен

преди 3 години

НЯМА ЛИ КАСТИНГ ВЪВ ВАШЕТО СЕЛО ЗА МАНЕКЕНКИ? СЛЕД ЗЕЛЕТО ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА ОТИДЕШ. :)

30

СЕЛСКА ПЕПЕЛЯШКА

преди 3 години

И АЗ СЪМ МНОГО ЧАРОВНА, НО СЕГА НЯМАМ ВРЕМЕ ЗАЩОТО СЛАГАМ ЗИМНИНА И ДЖИБРИ.

29

Анонимен

преди 3 години

"СССР 70 години беше световна сила...."Хи хи, дори и преди 50 години НЕ беше.

28

Анонимен

преди 3 години

Дядо ти право е казал. Но това не е само за рускините. Това е за всички чуждоземки. Не се жени за чужденка, защото за да дойде с тебе тя търси нещо, което няма да я задоволи за дълго. Същото е и за българките, оженили се за европейци, турци или американци, примерно. С редки изключения. Много редки. Жената се жени за чужденец, търсейки изгода. Ако не е задоволена, а тя няма да е, гориш. В общия случай ще те обвинят в домашно насилие и ще ти вземат парите и каквото имаш.

27

руска мизерия...

преди 3 години

Да ти пусна малко снимки от Ню Йорк или от Детройт, примерно, за да видиш какво значи мизерия. Или от някои квартали в големите "европейски" София, Пловдив, Варна, Бургас... Да ти пусна колоритни снимки от пазар за булки в ***, а? Или от някоя училищна тоалетна? Или от някои малки населени места, наречени села в България, а? Преди да лапнеш нещо си го мери на ***, за да си сигурен, че ще може да излезе. Преди да кажеш нещо си го мери на ***, за да си сигурен, че ще може да влезе.

26

Анонимен

преди 3 години

Дядо ми, Бог да го прости, ми навремето ми каза следното: Дръж някой лев на страна, че не знаеш какво идва, пази си кръста, че там най-лошо удря и никога не се жени за рускиня, че ще загубиш и парите и здравия си кръст... Слава Богу, послушах го!

25

Анонимен

преди 3 години

Макрон: "Предпочитам хора, идващи от Гвинея или от Кот Д'Ивоар, отколкото българи."

24

До 13

преди 3 години

Видял си ти бедност и мизерия. Отиди в Русия, Бангладеш, Сомалия, Пакистан и т.н. за месец и в див тръст ще бягаш наобратно и ще се извиняваш за глупостите, които си изрекъл.

23

8

преди 3 години

Грешка. 1 рубла е 3 стотинки. :)Начи, умножаваш цената в рубли по 3. После делиш на 100 и това ти е цената в лв. После, ако я искаш в Евро, делиш още на 2.:)))Панимаеш, таварищ? :)))Айде, че утре работа ни чака. Гуте нахт! :)

22

Анонимен

преди 3 години

Обърнете внимание как на няколко места се говори за беднотията в Русия и си правете сметката.

21

1 Рубла = 1 Стотинка

преди 3 години

Браво на жената, успяло е да се измъкне отКочината Россия.

20

Анонимен

преди 3 години

Рускините са едни от най-красивите жени. А Русия днес е водещата световна технологична сила и центъра на световната култура и изкуство. Трите столици на Русия са трите световни културни центрове, нито Лондон, нито Париж нито... няма кой друг за трето сравнение, може да им съперничи

19

Анонимен

преди 3 години

Краката на 3 без 15 и вече си топ...модел

18

8

преди 3 години

Поправка, братва.:) 100% от вас НЯМА И ДА ПО МИРИШАТ ЕВРОПА. НИТО САЩ.ПОШЛИ ВОН!