7

Михалев - Маджо

преди 3 години

Вьв туризма и ресторантъорството са нашите хора , трябва да ги подкрепим

6

Анонимен

преди 3 години

Брадата гербава лъжа!

5

Поредната

преди 3 години

платена статия

4

Анонимен

преди 3 години

За туризмът може дето влачат пар за земеделие не може има толкова земя и толкова работа по земята да вземат да финансират производството на земеделска продукция а не развъдника за про-сти-тутки и нар-котици и наргилета и т.н обаче това се финансира а не нашата родна зем продукция Колко хора напуснаха селата и държава да ходят да берат зеленчуци и плодове в друга държава Да ги финансират но затова време те да отгледат нещо а не да търкат диваните

3

Анонимен

преди 3 години

България за да изплува поне малко и трябват производства с висока добавена стойност. Ако туризма е на загуба, закривай. Точно ще се поизчисти от дребните и некадърните и качеството на услугата ще скочи, както и цените. С което ще се повиши ефективността на отрасъла и съответно печалните, а от там и данъците.

2

Анонимен

преди 3 години

Смятай що мутрафон е финансирал българина... Като няма работа за какво се харчат бюджетни пари? За да може да се тегли кредит и да се плащат лихви? Един бизнес като не е рентабилен или се перат пари за да се държи работещ, или се закрива. Средно положение няма. Ако перяха пари няма да им трябват бюджетни средства. Закривай! Мутрокомунистите да са мислили като са строели хотели.

1

emigrant

преди 3 години

кажете нещо за производствата с добавена стойност, тия тарикати от "туризЪма" ги знаем!