10

ianitoooo

преди 16 години

?

9

me

преди 16 години

Средното си образование завърших в Плевен, в Строителния техникум. И само като дойде януари учителите здраво ни агитираха да се правим на болни пред училищната лекарка за да направим необходимата бройка и да ни пуснат в грипна ваканция. Редяхме се щастливи и послушни пред лекарския кабинет и се надвиквахме с фалшива кашлица. И после си валяха шестиците. Така че не вярвайте много-много на тази статистика в Плевен:)

8

brumbrum

преди 16 години

e kajete nakraq pleven 6te izliza li vakanciq ili ne kvo samo lujete

7

Lamez

преди 16 години

U4ilishtata v Pleven vakanciq li sa we uiove ?

6

антония христова

преди 16 години

Дали се дължи на грипа?

5

Вишничка

преди 16 години

Само вендузите помагат.Колкото по-черни *** оставят,толкова повече отрова отнемат.

4

LOLcat

преди 16 години

Ако не си ваксиниран, симптомите са горе-долу все едно са ви прекарали през сокоизстисквачка и са ви намлатили с чук за месо. С ваксината фазата с мускулните болки, температурата и общата гадост е по-къса и по-лека. Ако те обхванат бактерии, може да си изкашляш белите дробове. Затова- само отхрачващи, без средства за подтискане на кашлицата, че ще се удавите в собствения си секрет. И- на доктор, ако не минава. Колкото до конспиративните теории за ваксините- едва ли вредят повече от един грип. Усложненията не са шега работа, а в най-гадните случаи...ми да кажем, че сърцата за трансплантация не се продават в бакалията.

3

Види

преди 16 години

Начи парво гарло после кашлица температура и ти е отпаднало нормално е ама зависи от човека

2

Dedo Liben

преди 16 години

С чесън вино и ракиидедо грипа ще убие!Срещута злата инфлуенца,май помагат и кюфтенца...?Ако все пак кихна здраво,викам баба Либеница...,да го разтрие със сол и мазчица.И от мен един съвет:По малко миткайте по улиците прашни,и няма да ви пипне грипа страшни!

1

преди 16 години

С какви оплаквания е този грип?