26

МОЛИ

преди 3 години

В ТОПЛОФИКАЦИЯ СОФИЯ СА НАЙ-ГОЛЯМИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ.МОЛЯ,Г-ЖА ФАНДЪКОВА,ДА НАЗНАЧИ ПРОВЕРКА,ЗАЩО СЛЕД КАТО ТОПЛИННИТЕ СЧЕТОВОДИТЕЛИ ПРАВЯТ ИЗРАВНИТЕЛНИ СМЕТКИ ЗА ОТЧЕТНИЯТ ПЕРИОД,ТОПЛОФИКАЦИЯ ИЗДАВА Ф-РИ ЗА ДРУГ ОТЧЕТЕН ТАКЪВ И ПОБЪРКА ХОРАТА.ДЕФАКТО ТОВА ДАЖЕ НЕ Е ИЗРАВНИТЕЛНА СМЕТКА,А ФАКТУРА ЗА ХИЛЯДИ ЛЕВОВЕ!!

25

Анонимен

преди 3 години

До Терсенетосхемата е ясна софийски лели и чичовци шиткат на роми на безценица имоти в провинцията...след това същите тези роми вече като телефонни измамници,се обаждат на лелята,за да им даде същите тези пари за "тежко ранения" при катастрофа племенник в чужбина и така се затваря кръга.

24

Анонимен

преди 3 години

До Терсенетое рибарица е едно изключение все пак,но ела да видиш в северозападна българия-видин,лом,бяла слатина,берковица,югоизточна българия-тополовград,елхово,котел,дори градове близо до софия-самоков,ихтиман,пазраджик и околностите-там единствените,които купуват имоти са ромите и то на някакви смешни цени.а столични лели и чичковци ги шиткат на ромите за без пари.

23

Анонимен

преди 3 години

една четвърт от сметките трябвало да се преизчисляват - нищо подобно, или са всички сметки, или е за ЦЯЛОСТЕН бойкот на системните ви пладнешки обири.И без това с измислените ви "планови" ремонти всяко домакинство отдавна има електрически бойлер, ако масово се откажем от "оскубите" ви, чака ви глад и безработица, следват ВиК и ЧЕЗ.

22

Анонимен

преди 3 години

До Терсенетопочти всички имаме по една леля в софето,дето въпреки високите сметки се е хванала за радиатора и не мърда от него...ама иначе тези лели и чичовци ела да ги видиш как подаряват на безценица бащините им къщи и земи на ромите в провинцията.СЕГА ДА ПЛАЩАТ И ДА ЗЪЗНАТ-НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ!е такива лели като тази студуващата в борово превърнаха българия в ромски резерват!

21

44

преди 3 години

Аз пък предложих Топлофикация да изкупи абонатната ни станция и тя да си се грижи за нея, при което няколко съседки подскочиха че не си давали хубавия Топлинен счетоводител дето го намерили с 300 зора. И какво се оказа, че от целия вход аз се отоплявам и аз се къпя като цар (макар да отоплявам 1 до 2 стаи). Топлинния счетоводител ми вика, това е защото перете на ръка, правите дълги сауни в банята. Аз им разправям сауната е на тавана, всички знаят, вие въобще следите ли я - мълчат като партизани

20

Мила Родино

преди 3 години

ТолупоФекация, Порно, Гола ВодА и трето поколение панелни плъхове.

19

Анонимен

преди 3 години

До гражданин на Младостне не се подиграват с вас вие просто не искате да плащате...ако всички си плащаха на време сметките нямаше да се стига до това положение...аз онзи ден платих 80 лв.студена вода с минимална консумация

18

Анонимен

преди 3 години

много ми е интересно как столичани живеещи в панелни коптори в дружба,люлин,овча купел,обеля и т.н.,все квартали приличащи на западнали работнически райони на каракас и сао паоло в латинска америка,имат претенции като все едно,че живеят в монако.

17

фандъкова оставка

преди 3 години

веднага

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Оплачете се на някого :D На стената на плача най-добре, че другите са заети с работа.

15

Анонимен

преди 3 години

До гражданин на Младост ходи да видиш хората в провинцията без да имат студена вода в чешмите с месеци и пак плащат...а ти си седнал да ревеш.половин българия не топла,никаква вода нямат и пак са принудени да плащат!

14

Анонимен

преди 3 години

До гражданин на Младостами нормално е гражданино на младост...ако пускаш топлата вода да шурти с часове даже мисля,че е малко.

13

Анонимен

преди 3 години

До 3Mнапротив моли се топлофикация да не спира работа,че като знам само какво представляват блоковете в софия и ако започнат и да слагат климатици по тях тогава не ми се мисли.

12

гражданин на Младост

преди 3 години

Получих за м.август прогнозна сметка за 200 лева! При положение, че няма парно, а само топла вода! Нормално ли е това? Подиграват се с хората Топлофикейшън! Разследвайте ги!!!!

11

3M

преди 3 години

ЗАКРИВАЙ тези топлофЕкации, те са нерентабилни и морално остарели

10

Анонимен

преди 3 години

До Анонименще ти кажа защо...защото столичани живеят още с времето на тодор живков,когато плащаха 5-6 лв.топла вода и парно независимо от консумацията без изравнителни сметки.и затова пускаха топлата вода в банята да шурти с часове и отваряха прозорците да излиза топлото.а ние в провинцията си знаем-купуваме дърва и въглища,плащаме си тока и газа имаме топло.не плащаме-зъзнем цяла зима и никой не го интересува за нас.

9

Анонимен

преди 3 години

Ние парно нямаме, радиатори също. Как точно да минем на дистанционно, че не ми е ясно нещо.

8

Анонимен

преди 3 години

ами така е да ви кажа...столичани въобще да не реват а да си плащат сметките...а иначе им е добре като пускат да шурти топлата вода с часове.

7

Бясна съм

преди 3 години

Махайте ги тея фирми за дялово разпределение ! - само си прехвърлят топката с топлофикация - това е модел за Объркване на хората ! Трябва Всичко да е в топлофикация и отчети и изравнения и сметки !на едно място !Е,за това може да се протестира !