16

Бай Пешо

преди 3 години

Знаех си аз че шафрантиите ще закърпят положението. До сега що шафрантии сме изпратили по улиците на германия и холандия, стигат да изплатят дълг на държава като гърция например.

15

Анонимен

преди 3 години

за шафраните разбрахме , кажете нещо сега за шараните , далавера за тях ще има ли ?

14

барон фонЗорлендупен

преди 3 години

Брех , много се е загрижил бай Хасан за производителите !Бай Хасане , филмът "Някой мисли за теб" дали го прожектират още ?!Или е вече кавър-версията "Някой мисли за портмонето ти " ?

13

Анонимен

преди 3 години

С шафранови продукти ли ще пълним хазната?

12

codex

преди 3 години

Че с писане на код повече пари се правят. Ако ще берем това по-добре нараво на маковите полета да ходиме.

11

na kon

преди 3 години

Как така границите са затворени, вие на магаре ли ги карате до Китай по пътя на коприната? Еми нищо чудно че не върви износа. Сериозно, Китай изкупува каква ли не продукция въпреки ковида..това пак е извинение да се получат помощи от ЕС.

10

Анонимен

преди 3 години

fake news.

9

сс

преди 3 години

шафрантиите да берат шафран.....

8

хехе

преди 3 години

то пълно с форумни фламингота на всяка тема са

7

Турчина

преди 3 години

Първо чичо ми ме научи на еднополова любов и европейски ценности и да ходя на гей-парад Сега се зaдаволявам като садя шафранови продукти, а през нощта работя като шафpантия на площада в Брюксел. За съжаление коронавируса ще ми убие среднощния бизнес и си оставам само на шафран

6

типък

преди 3 години

е верно ли на ягодите в англия си по-добре отколкото у твоят си имот на шафрана , виж Асан за кви пари говори че ше го купува ти ше си си цар тук у вас с теа цени

5

До 6

преди 3 години

Много ли сте?

4

108

преди 3 години

асан е председател бее ше има пак схеми много роби ше се зарибят да сеят туй нещоо и накрая асан и подобни тарикати ще ги наиграят пак , цената скочила двойно тинтири минтири преди пак тъй ги бяха зарибили и накрая пак неква схема им изработиха на трудовите хорица с надежда за богатеене от шафран ...поне да не ги лъжат с излишни големи обещания тея Асановци и настрадин ходжовци и сред турците има големи дяволи и големи будали и работари

3

do 1

преди 3 години

Докато има шафрантии - ще се произвежда

2

Анонимен

преди 3 години

Тукашните *** включиха .... яйцеметите.Абе другари, разбрахме, че на вас не ви се работи. Има хора, които искат и могат да работят за да си хранят семействата. Милите ми аристократи те, "робски труд" им било. Ягодите от полето с комбайн ли ви ги берат, ***?

1

Анонимен

преди 3 години

За производството на шафран трябва робски ръчен труд това е една от причините да е толкова скъп. Явно робовладелците у нас си точат зъбите при толкова роби защо да не се позлатят.