9

Анонимен

преди 3 години

Направо да си го назначат,за да им спечели изборите.Вече и господ не може да ви помогне крадливи герберуги.Ще си платите за всичко.

8

Анонимен

преди 3 години

Екипът, умирате си да плюете, "лавандули" такива?

7

Анонимен

преди 3 години

Браво за избора. Защото не от всеки члeн става послушен председател. От сега му личи какви ще ги върши.

6

Анонимен

преди 3 години

До знамЧервените няма какво да крадат властта, защото никога не са я пускали. ГЕРБ, ДПС, "десните" и всички, дето се правят на големи евроатлантици и демократи не са нищо друго освен пребоядисани комунисти. Политическия плурализъм в България е театър и само такива феодални селяни като твоя милост нямат капацитета да го разберат. Можеш да целуваш гърбавите седалища колкото искаш, края му се види вече.

5

Анонимен

преди 3 години

Послушен ли е?

4

супер

преди 3 години

До мочБраво, добър избор на Герб. Прави впечатление на интелигентен и компетентен. Добра визия, а и явно не му липсва самочувствие и дързост, че ще се справи.

3

знам

преди 3 години

че милионите за машини за гласуване са пари на вятъра. Европа ги забрани, червените де били знаят как да ги манипулират и са готови да хвърлим 50 милиона, но да откраднат властта. Не искат хартиени бюлетини, защото имало фалшификация. Дали е така.Президента спечели с 2 милиона фалшиви бюлетини. Радев е нелигитимен президент.

2

моч

преди 3 години

До 1 Анонимен100% ще се справи , не се съмнявай във възможностите на дърти изпечени *** като другаря Андреев.

1

Анонимен

преди 3 години

Ще се справи ли с фалшификациите?