29

Анонимен

преди 3 години

Цветанов каза какво ще се случи ако - герб провежда изборитеВсе пак е човек от бившето рьководство на - герб и знае нещата

28

Анонимен

преди 3 години

Айде от толкоз умове и нямало време има време не им се дават пари за машини

27

Анонимен

преди 3 години

Дайте му на този пак държавен пост. Като огладнее започва да приказва много и трябват пари да му се затвори устата.

26

До 27

преди 3 години

27Българчепреди 56 секунди 0 0До :26 Анонимен.Ти трябва да си голям ***. И ще ти кажа защо ти казвам ***.1. Ако Радев и Нинова са комунисти, то какъв е Борисов?2.Кой решава от къде да се купят машините, вида им, софтуера, съхранението.?? БОРИСОВ,.По спокойно другарю.Да не получите някой инфаркт.Че Радев и Нинова са кому ни сти е безспорно.И точно за това не искам да свалим един ко комунист за да сложим друг такъв.Но едва ли ще схванете за какво ви говоря.

25

Българче

преди 3 години

До :26 Анонимен. Ти трябва да си голям ***. И ще ти кажа защо ти казвам ***. 1. Ако Радев и Нинова са комунисти, то какъв е Борисов?2.Кой решава от къде да се купят машините, вида им, софтуера, съхранението.?? БОРИСОВ,.ТОГАВА кой *** може да манипулира машините???Чакам да ме опровергае.

24

Анонимен

преди 3 години

Няма начин другаря Радев и другарката Нинова да ми казват ,как да гласувам.Аз не искам машините,защото ко му ня ги те ще ги хакнат в своя полза .

23

До 20

преди 3 години

20Анонименпреди 47 минути 2 2Не друг,а Цветанов каза,че ако герп правят избори,със сигурност ще бъдат фалшифицирани.Затова най-голяма заплаха за тях е те да се проведат от служебен кабинет##############Товаозначава, че и зеления чорап е фалшив.То всъщност и си личи ,де.Не може да се скрие.

22

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта тласка страната към най-скъпите избори, които ще докажат статуквото.А то е: България не желае налагането на постсъветски режим !

21

истина

преди 3 години

Радев стана президент с хартиени бюлетини. Това са 2 милиона фалшификати. Радев е избран незаконно Затова народът го нарича резидент, а началника му Божков го нарича фигурант. Гласуването в Европа с машини е забранено. За електронно светът не е дорасъл.

20

До 15

преди 3 години

Всички избори печелени от ГЕРБ са пълен фалшификат. За Костинбродската афера с готовите бюлетини за подмяна забравихте ли?За загубените и разтрити чували с бюлетини забравихте ли? За купуването на всякъде на ромите и за това ли забравихте? А това че в по списъци се водят със стотици хиляди повече от хората имащи право на глас и за това ли забравихте? А за ада всеки път в Арена Армеец спомняте ли си?Да се сравнява Радев с тъпата Цецка е все едно сравнение между ферари и трабант.

19

Анонимен

преди 3 години

Направо да печели ГЕРБ автомат, защо да се занимаваме с отживелици като т.н. "избори"

18

Анонимен

преди 3 години

Не друг,а Цветанов каза,че ако герп правят избори,със сигурност ще бъдат фалшифицирани.Затова най-голяма заплаха за тях е те да се проведат от служебен кабинет.

17

Анонимен

преди 3 години

Президента с ветото не желае машино гласуване. Знае от Нинова как се фалшифицират избори.

16

Анонимен

преди 3 години

Важното е,че за покупка на стари и скъпи фърчила винаги има време.И пари.

15

Анонимен

преди 3 години

Разбира се,че искат хаос.Как иначе ще спечелят при тоя спихнал рейтинг.А и Цецо ще им грабне от гласовете,така че са дали пълен напред за нови фалшификации и манипулации.

14

до БСП-арите

преди 3 години

подправяте и фалшифицирате на избори ВИЕ, вече видяхме как се броят 80%+ гласове за госпожа лъжа... НАЛИ ИМАТЕ ВЪВ ВСЯКА СЕКЦИОННА КОМИСИЯ ПО ДВАМА ДУШИ, питам КОЙ брои и КОЙ подправя, все пак имате 80 хиляди члена, а комисиите са 12500

13

Анонимен

преди 3 години

Изборите ако променяха нещо щяха да са ги забранили. То сега може точно това да искат да стане. Втора вълна и хоп локдаун и избори ама друг път. Изход са протестите до дупка и за да има напредък в България протестите ще сменят наколко правителства с кратки но важни мандати. Конституцията да не се пипа. Протести и избори до пълна демократизация.

12

есенция

преди 3 години

Аз смятам и народа го каза електронно гласуване и по пощата за да може всеки българин в Европейския съюз да гласува, то с машините всичко се усложнява и донякъде изпростява. Но поне малко по честно ще е. Докато няма мощен вот на българите работещи в ЕС у нас правда няма да има. Поне милион гласа са това. Те затова им пречат защото тия хора са видяли по доброто а на управниците честното начало не им понася.

11

БАБИКЯН

преди 3 години

я колко много ученици и последователи има създателя на ФАЛШИВИ НОВИНИ НОМЕР 1 бабикян, Баце не си е назанчил председател на Цик, все още няма, избира се от Народното събрание, а на Цв. Томов откакто му резнаха 9 хилядарки заплата като член и говорител на ЦИК стана АНТИ

10

Анонимен

преди 3 години

А защо да няма време?Има пари за машини.Нали Боко взе нов заем от 5 милиарда лева.Или той е само за нови 8 бракми от Ф 16,за да си осигури подкрепата на САЩ за изборите.Абе,до кога ще го търпим тоя?