10

Мара и Кера

преди 3 години

Що ни занимавате с приказки от кат.уна

9

Естет

преди 3 години

Лъжа е това, кой сутеньор ще даде пари за тая...По-добре да вземе Валентина Хасан - сексапилна е, а може и да пее!

8

Брех

преди 3 години

Не разбрах изгарянията 3 та степен от кокаина ли са били?

7

MaйMyнaтa

преди 3 години

Нема лошо. От опит глава не боли.

6

жалко

преди 3 години

Явно вече няма кой да и слуша песните.

5

Анонимен

преди 3 години

Във всяко семейство има скандали, неразбирателства и вражди.Важното е всичко това да се запази само между тях - не е необходимо да занимават целия свят с измислените си трагедии.А тая на снимката показва, че може да има талант като вокални способности, но като култура и като човешки ценности е много посредствена. Да не говорим за пластмасовата пластична операция, която през 2мм грим и фотошоп изглежда добре, но ако я погледнеш от 2 метра ще избягаш.

4

дедо

преди 3 години

Цялата тази приказка за пари става. Такива са съвремените ценостти!

3

Анонимен

преди 3 години

Цензура това е вот на недоверие на обществото към себе си. Не слагайте цензура, а питайте министъра на образованието кoга ше даде оставка. Явно образованието е провалило обществото.

2

Анонимен

преди 3 години

Всеки известен има по една такава история, общото помежду им е, че никоя от тях не може да бъде проверена за достоверност. И мене като малък ме изследваха извънземни, докажете че не е вярно, ще пробвате ли?!?

1

пияница мистик

преди 3 години

Искали са и с брат й пари и тя не им е дала. те са започнали да говорят пред медиите глупости за нея, тя сега им го връща с измислици от детството. История, стара като света