28

Иво

преди 3 години

Всичко това се прави от фирмите мошеници в бранша,Школа Василеви,Росен 98,Школа Елит за Отличници и Центрове Бьлгария.Тези мошеници мамят хората с предварително ефтини обяви за Б категория но после ви сьдирьт кожата с вьтрешни такси.Накрая курса ви стьпва над 1300 лв не както е обявено 300 или 400 лв

27

Анонимен

преди 3 години

Шофьорски курс в Индия: Избира се улица извън града без никакво движение по нея. Тръгваш, караш 50 метра, мигач, завиваш, караш още 50 метра, спираш, загасяш двигателя и вече си изкарал изпита. Тук за да взимат рушвети, правят какви ли не сложни схеми.

26

Анонимен

преди 3 години

И едните и другите са големи корумпета и точат парите на кандидат шофьорите. Школите нито касови бележки издават нито нищо, а всеки месец прибират милиони левове без да плащат данъци на държавата.

25

САЩ

преди 3 години

ми онзи пише че в САЩ вземаш книжка за 20 долара тръгваш спираш палиш гасиш и готово ако е тей нашият курс е за професори а ние пак се самоизбиваме по пътищата къде грешиме неразбирам

24

ддд

преди 3 години

може и да са прави за неадекватността на ИААА, но като зяло този практически курс си е та**к работа. Абсолютно невъзможно е да станеш шофьор от това. Не знам какво покриват в момента като знания, но е едно нищо.

23

Уууу

преди 3 години

Само на курсовете никой не се е научил да кара добре, но по-лошото е че даже не дават основата да станеш добър шофьор. Не ги учат да гледат табелите, да карат назад, да карат с висока скорост на магистрала, кога е безопасно да изпреварват, да спират от 130км/ч, да паркират на две педи отпред и отзад, изобщо никаква техническа грамонтност-напр. как се сменя гума...и т.н. Това се доучва после! Аз доучвам за втори път. Преди време дъщерята, сега сина. Можеше да ги науча и сам, без курсове!

22

ти

преди 3 години

ти май си в няква друга САЩ или си в пансион за умствено недоразвити откъснат от реалността ... няма логика в думите ти пич!?

21

абе

преди 3 години

ква е тая страна САЩ бе ! ей това му се вика книжки от зрънчо за по 20долара със спиране и потегляне + палене и гасене на колата и коли без годишен преглед, що България има лошо име неразбирам в такъв случай шофьорските ни курсове са ТОП ! а в Германия шофьорският курс бил още по-серьозен доколкото зная. а тея в САЩ що са толко аборигени спират тръгват 20долара и туй то ....е това немоа го разбера данеби да е в началото на миналият век когато и без друго е имало 100 автомобила в Чикаго

20

w

преди 3 години

В САЩ ,страната с най-много коли изпита за книжка е да можеш да тръгнеш, да направиш едно кръгче и да спреш и ГТП няма.

19

ай

преди 3 години

виж жена му може би ще ти се изясни всичко

18

До уотсън

преди 3 години

Значи или жена ти си е купила изпита или твоите претенции относно стила и на шофиране са прекалени. И според мене...някъде по средата е заровено кучето!

17

Чикаго

преди 3 години

книжка в Чикаго за 20 долара без изпит ...колко милиона жители е Чикаго и си представи всичките тея хора с книжки за по 20 долара без изпит ...ми те ше се самоизбият бе! поне курс със елементарни правила за движение не им ли се прожектира ...Чикаго да не би да е някой сомалийско изостанало селце ...немой да ме убедиш в тая щуротия пич .!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Много ми е интересно, как електората на банкянския еднокнижник, известен като бойко суджука, вземат книжки, без да могат да четат и пишат. Оня пияница сега банкер, дето си уби детето с моторна шейна собственост на превозвач от Пловдив, в явен конфликт на интереси, унищожи целият архив на даи преди време, а сега какво се случва?

15

хех

преди 3 години

всъщност само 2мата ли сме у тоя форум лелее *** то верно форумите са голяма загуба повече няма да влизам в такиви

14

Анонимен

преди 3 години

До до10 от тюхПичага, взел съм си изпита от първия път преди около 13 години. Можех да шофирам дълго преди да се явя на тоя бутафорен курс и изпит. А ти можеш да инвестираш времето си в това да не си аналфабет. Защото всеки виолетов джаго взима книжка, ама с тоя правопис ставаш само за крепостен селянин.

13

до10 от тюх

преди 3 години

ако цялото си зевзевшко остромие вложиш за нещо градивно съм сигурен че ще вземеш листовките

12

Анонимен

преди 3 години

А САЩ няма шофьорски курсове и учебни коли. Книжка се взема на 16 или 17 години а цената на книжката със всичко там излиза средно около 80 долара. Но в някой провинциални градове може да се вземе и за 30 долара.

11

Анонимен

преди 3 години

До До номер 1Едно време се искаха доста по-малко часове кормуване, 12-15 май бяха. Така или иначе никой не се е научил да кара на тия курсове. Аз се научих на село и на полигон с баща ми до мен. Отделно, минават поне няколко месеца, докато станеш спокоен шофьор и спреш да се панираш в необичайни ситуации. С новите реформи абсолютно нищо няма да се промени, просто държавата иска да яде повече парички.

10

честно

преди 3 години

подкрепям момчето с тезата 'часовете са малко' и ако си безотговорен *** просто няма да се научиш да караш правилно , инструкторите също просто гледат да те пуснат набързо по пързалка пред изпитващ ТИ си човекът който трябва да ги гони и пита за знания Ти трябва да караш схващаш и мислиш за кратко време , пари не са ми искали немисля че ще мине и нежелая да давам- искам да се научано виждам че ни претупват то верно на тая цена и по закон часове обучение толкова ама ....

9

Анонимен

преди 3 години

До тюхКоличеството препинателни знаци, логика и смисъл в коментара ти е правопропорционално на умствените ти възможности. Не се опитвай.