36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПашинян играе малко, като Лукашенко. Ем са с Русия а правят нещата малко срещу нея. Щом закъсат сещат се, че са с Русия.

35

Димитър Георгиев

преди 3 години

Нагорни Карабах е 5 % от територията на Азърбайджан, а освен него арменците окупираха още 7 области, кито са си безспорно азерски и представляват оше 6 % от азерската територия.Скрити зад широкия руски гръб,арменците вече 30 г. се правят на големи бабаити и не желаят да преговарят за каквото и да било.Но Армения е 3,5 милионна изключително бедна държава, а Азербайджан е 10 млн.,богат на петрол и ресурси.И започват все по- тежки времена за арменците

34

ДО ТЮРК:

преди 3 години

Да не би да казваш ,че ако съм азер и ида в Турция ще ми дадат турски паспорт просто ей така?

33

Анонимен

преди 3 години

До тюрк Да прав си от нищо не разбираш освен от турска пропаганда

32

Тюрк

преди 3 години

До АнонименНито от история разбираш нито от генетика. Няма какво да споря с човек който няма знание в тези две науки.

31

Анонимен

преди 3 години

До тюрк Какъв един народ сте бе та те тюркмените и киргизите са дръпнати.

30

Анонимен

преди 3 години

До тюрк Вие си приличате единствено в езиково отношение а не в етнически план в Киргизия официален е руски език.

29

Анонимен

преди 3 години

До тюрк Също е странно ,че всички ,който си изброил и повече бяха част от СССР изключение на Турция.По твоята логика и ний всички югославяни сме един народ?!

28

Анонимен

преди 3 години

До тюркСтранно е ,че в Иран живеят повече азери от колкото в Азърбайджан!С Иран пак ли си братски народ?!

27

Турчин

преди 3 години

ООН да не "призовава идвете страни" ами да накара арменците да напуснат окопираните азерайджански територий. Цял свят знае,че агресор в момента е Армения. Усилията на Армения да се оправдава с Турция няма да имат никакъв ефект или резултат.В момента(докато няма интервенция от трета страна) няма нужда от намесата на Турция в конфликта.Азербайджан сама си изпърлнава задълженията,настъпи яко арменската *** и веднага в Европа наскачаха на умряло парабар с терористите от ПКК.Ясно се виж КОЙ,КОЙ Е.

26

Тюрк

преди 3 години

До АнонименНие сме един народ с всички Тюрски народи по света. Както с АЗербайджан, Казахстан, Узбекистан, Туркменистан! Твоите мисли са за разделение и промиване на турските мозъци на читатели в този сайт. Май ни бъркаш с арабите а момко?

25

Анонимен

преди 3 години

До тюрк Черната градина не турска а азерска вие не сте един народ а сте сходни.Вие сте сунити те са шийти.Все едно ние да кажем ,че сме един народ с сърбите.

24

Тюрк

преди 3 години

Карабах е Турска. Азербайджан ще си върне земите. Мир ще има когато тези са върнати на Азербайджан. Било то с война или с изтеглянето на армейските сили от там! Друг изход няма

23

Сюндюк Алиев ага бей

преди 3 години

Аз мисла ,чи НАТО в лицето на Тюркей трябва да изпрати умирутвурителни вуйски ниезабауно,за да се спаси пулуженйту!

22

Анонимен

преди 3 години

Какво значи призова да се изпратят умиротворителни войски!

21

Горбачов-Чернобилски

преди 3 години

Къде е Михаил Сергеевич Горбачов-Чернобилски? Къде е този, който с умелата си политика като генсек на КПСС и като президент на СССР създаде проблема около Нагорни Карабах между Армения и Азербайджан? Къде е любимецът на западните баш демократи? Къде е да го посрещнем с бурни и продължителни ръкопляскания, преминаващи в овации?! Когато гледа пламъците на войната и гинещите в Нагорни Карабах, Горбачов е длъжен да каже "Този свят е и мой!" - ако не публично, то насаме със съвестта си (ако я има).

20

Анонимен

преди 3 години

21 век. И все още умират хора заради приключенски настроени провалени политици.

19

Икономист

преди 3 години

До Анонимен Е, чак пък да си спомням ?! Не съм Лили Иванова. Но съм чел. И други неща съм чел. Ка к Англия помага на Османската империя против Русия. Как Болшевишка Русия помага на Ататюрк против Англия. Абе както се казва "интереса клати феса"

18

Икономист

преди 3 години

Е, чак пък да си спомням ?! Не съм Лили Иванова. Но съм чел. И други неща съм чел. Ка к Англия помага на Османската империя против Русия. Как Болшевишка Русия помага на Ататюрк против Англия. Абе както се казва "интереса клати феса"

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКой нормален човек може да си представи, че с преговори може да постигне нещо? Едните плямпат от едната страна - другите плямпат от другата. И? До кога така?