21

Какво спира Бат'

преди 3 години

Абе и други работи спряха в Беларус. Например, контрабандата на стоки, забранени за внос в Русия по линия на ответните мерки на Москва към санкциите на ЕС срещу Русия. Досега контрабандата ставаше като предназначените за това стоки бяха пакетирани като стоки произведени в Беларус и внасяни от там в Русия. В особено големи количества, по този начин, ЕС пласираше полски ябълки на руския пазар. След като Полша се замеси в опита за държавен преврат в Беларус, Минск премахна чадъра над пласьорите.

20

Анонимен

преди 3 години

Бой по бандита Лукашенко!

19

До 21 Чичо

преди 3 години

Разбира се, че няма та нали си цял ден пред компа и трилиш срещу заплашсне. Как ще видиш нещо?

18

Чичо

преди 3 години

У нас повечето Медий трябва да бъдат закрити понеже бълват само фалшиви новини! Ето, масово се твърди за протест срещу правителството, което всъщност въобще не е верно - секи ден минавам от там (работя в президентството) и никога не са се струпвали хора.

17

Христо Христов

преди 3 години

До Диана, Ми *** ти поискай среща с Лукашенко.Разликата между теб и другата никаквица е никаква.

16

Христо Христов

преди 3 години

До МенНа примципа на "европейските ценности" като лъжата и лицемерието и корупцията.България трябва да излезе от лицемерния брюкселски ес!

15

Мен

преди 3 години

Снощи гледах референдум по канал1 според социолозите 60 процента подкрепата на протеста у нас .А в Беларус 60 процента за Лукашенко .По какви признаци Европа подкрепя едните а за другите си затваря очите . Ако Ви покажат кадри от Беларус и Париж открийте разликите може би само униформите.

14

Анонимен

преди 3 години

14, истината в наше време трябва да се търси и добива като златото в Клондайк някога. Всеки един трябва да е концептуално грамотен, за да я отсява самостоятелно.

13

Христо Христов

преди 3 години

Лицемерната ес пропаганда в действие.Медията отразявала активно и била независима... независима би била, ако отразява обективно.Демек, изтеглили са и лиценза и при това късно! Нещо, което всяка демократична като германия, страна в ес би сторила отдавна.

12

Анонимен

преди 3 години

На фотото - демокрация по Лукашенко. Така ли се носи човек бе. Пълна гавра с човешко същество.Това е режим от зли псе.та.

11

Анонимен

преди 3 години

Това, истината, е много относително понятие. С него много се спекулира.

10

Анонимен

преди 3 години

Аз затова гледам само глиган домус суджук тв. Харесват си ми мисирките там.

9

Анонимен

преди 3 години

До ДианаЛукашенко успя да съхрани страната и не иска тя да бъде съсипана. Затова ще стои на поста колкото може.А международното наблюдение защо отказа да дойде на изборите преди това? Защо пропущате този момент?

8

Анонимен

преди 3 години

Tut.by бил независим от Бацко, но независим ли е от Шopoш? Кой го финансира?

7

Шалтер

преди 3 години

Вече е само независима, но не и влиятелна.

6

Анонимен

преди 3 години

Де да отразяваха само истината, ама не. Даже бих казал, че истината там е много малко.А Тихановская не е изгонена. Сама пожела да замине и помоли Лукашенко да и помогне. Признайте го най-накрая.

5

Анонимен

преди 3 години

До ДианаИстината е като у нас, но според ЕС тука може, а там не може.

4

Диана

преди 3 години

Според мен, Светлама Тихановска трябва да поиска среща с Лукашенко и без агресия и декларации да обсъди с него ситуацията и как може по най-добрия начин да се излезе от нея - ЛУкашенко не е вечен, все един ден ще си отиде и е безсмислено да се прави на много по-умен от всички...Дори да се проведат повторни избори под международно наблюдение за него ще е по-добре отколкото да остане нарицателно в историята с нечестни избори...Въпросът не е за външен натиск, въпросът е за установяване на истината!

3

Анонимен

преди 3 години

Ако има независима медия тя е единствената.

2

Анонимен

преди 3 години

В блатная "влиятелната" медия е лента .......хи хи.