115

Анонимен

преди 3 години

Стига с този Фалшив Мухобойков Вирус

114

???

преди 3 години

До Сата НАТОТи пък много знаеш

113

Сата НАТО

преди 3 години

Няма никакво увеличение, всичко е фалшификации на тесъове, резултати и статистика.

112

Анонимен

преди 3 години

В училищата в Швеция класовете в момента са по 10-15 деца------Глупости.

111

Какъв сапун ще стане

преди 3 години

само от теб Мордехай....Фа, Нивеа и Дов пасти да ядат.

110

Мордехай

преди 3 години

Страх ли ви е гои? Треперите ли? Вашите пари, земя и бизнес ще станат наши. Печалбата от масовата истерия ще е тройна за нас. Затваряйте се , подозирайте се взаимно, подчинявайте се , СТРАХУВАЙТЕ СЕ ! Винаги така сме ви управлявали ! Шалом и със "здраве" хаха !

109

Анонимен

преди 3 години

До 141 ДъртПръч В Швеция в момента всеки ден се установяват по 290 заразени - като в Бг. Много възрастни шведи изкараха лятото по вилите си, други бяха на море и почивка и т.н. Но сега, както и у нас, много хора се завръщат в големите градове, започва зимният сезон и ще видим как ще им се отрази; Картината едва ли ще бъде коренно различна от тази в България

108

До Анонимен

преди 3 години

В Стокхолм средния брой е 22 ученици в паралелка, средното за страната е 19. В България паралелки от по 25 човека има само в големите градове.

107

Анонимен

преди 3 години

До 143Аз много добре разбирам учила съм за това но пак заразяват бе човече

106

Анонимен

преди 3 години

Това че, Швеция имат добър здравен модел и система и са предприели този подход не значи, че той може да се приложи - автоматично навсякъде - необходими са определени условия, на който за съжаление ние не отговаряме.Пример: В училищата в Швеция класовете в момента са по 10-15 деца, а у нас 25-30, които се тъпчат по два пъти на ден в нередовен градски транспорт.

105

Анонимен

преди 3 години

До 146 Анонимен сигурно са живеели спокойно шведите в период, в който в тяхната страна умираха всеки ден по 150 души. И какво ти е било неспокойно в България; освен , че не са били задоволени детките ти капризи на едно човеченце с детска психика и инфантилно поведение

104

до 154 от славянин

преди 3 години

''Защо никой не казва че в София има 20 училища с болни учители и деца? До кога ще отричат проблема и хора и политици? Носенето на маска трябва да е задължително и да се пуснат децата онлайн докато не е станало късно.''Защото не са болни, а PCR-позитивни, която разлика короназомбитата така и досега не можете да разберете или се преструвате, че не можете да разберете!

103

Факт

преди 3 години

Ми аз ще те уча кой друг - държавните телевизии Нова и БНТ ли? Аз поне знам чужди езици и чета чужди медии, за разлика от някой други хора.

102

Анонимен

преди 3 години

Защо никой не казва че в София има 20 училища с болни учители и деца? До кога ще отричат проблема и хора и политици? Носенето на маска трябва да е задължително и да се пуснат децата онлайн докато не е станало късно.

101

Анонимен

преди 3 години

До 150 Факт Ти вчера се върна от Швеция, бе , селяннин, та ще ни учиш как е там

100

Анонимен

преди 3 години

Още от самото начало София винаги е била на първо място по брой заразени. Пълно безумие е да пуснат децата от горният курс присъствено на училище, имайки предвид гъстотата на населението в столицата, че децата са по 30 в клас седящи по две на чин и, че пътуват с нередовен градски транспорт, който е претъпкан в пикови часове.Скоро бройката ще скочи още с доста, но тогава вече ще е трудна за овладяване.

99

Мяу

преди 3 години

"След това, като стане както в другите държави - да използват хладилните камиони не за месо, а за съхранение на трупове или площадките, на които се пързалят децата, да бъдат морги - тогава ще ми зададете този въпрос" - Бойко Методиев Борисов, 16.04.2020г.

98

Николета

преди 3 години

Маските са много полезни и правят грозните жени много красиви.

97

Васе

преди 3 години

нека и аз да си кажем компитентното мнение у България има втора вълна и после че има и трета и четвърта и че требе да се заключиме у мазетата та да го унищожиме тоа вирос там той нема да ни стигне

96

Факт

преди 3 години

Освен това в Швеция човек с маска не може да видиш. Не знам какви ограничения спазват, но искам и аз такива.