22

Да бъдем отговорни

преди 3 години

Мисля,че да носиш маска е много хубаво.Но,не е зле да се затегнат и епидемичните мерки.А най-добре е да се върнатт КПП-тата и да ни затворят в къщи!Човек гледа изявленията на ЩАБА ,слуша новините за коронавируса и неусетно се изтърколила годината.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Коя зодия си?

20

Т'ъпаците

преди 3 години

Не проумяват,че с маски или без маски, ако продължават да се правят на забавни...скочи ли бройката заразени...всички ще са с нови мерки и ограничения. Тогава ще реват ,катоВдовициЗаУй...Сядайте си на оcpaнитеЗадници и си ограничавайте контактите. Маски ви искат само в магазините и транспорта.

19

Анонимен

преди 3 години

Кво да ги пазиме сухите пръчки бе, да се прочистват нещата и толкоз! Швеция!

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен "Още един кандидат за трибунала." и аз имам своя си картотека и списък как я мислят те тая работа с тея лъжи и заплахи но то тренда кога кога ще се обърне и в дебелите книги е казано това

17

Анонимен

преди 3 години

До Шопо още не си е написал човек мнението и единия минус цъфнал като кокиче

16

АНА ТЕМА

преди 3 години

И ЗАЩО ЗДРАВ И ЧИТАВ ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ПАЗИ ОСТАНАЛИТЕ ПОЛОВИНАТА ОТ КОИТО ПРЕКАЛЕНО ДЕБЕЛИ ОТ ХУМАННОСТ ЛИ МИ АЗ АКО НЯМАМ РАБОТА ОТ ХУМАННОСТ НЯКОЙ ДАВА ЛИ МИ ПАРИ ЩО ЗА ЛИЦЕМЕРИЕ Е ТОВА С ТОВА КОВИДЕВЕТНАЙСЕ НЯКОИ ИСКАТ В АДА ДА ГОРЯТ МОЖЕ БИ НО ЩОМ САМИ СА РЕШИЛИ ТОВА СИ Е ТЯХНА РАБОТА

15

Анонимен

преди 3 години

Много противни лица и много голямо надуване но без покритие защото нищо не знаят нито докторьята нито хурнальята

14

Анонимен

преди 3 години

Все едно да спреш комар със мрежа за зайчарник. По училищата децата дори си менкат маските и си ги крадат едно от друго то е лесно да дрънкаш за маски Аз със една маска ще изкарам 10 вируса или докато се скъса Ти си плямпай там опорките жал ни е за тебе.

13

Чичо

преди 3 години

В ресторантите на мутраците, само там не пазят

12

Шопо

преди 3 години

Само не разбирам как *** ушит от басма за 2 лева кв.метър може да те предпази от този ужас?!!!!!

11

Анонимен

преди 3 години

Още един кандидат за трибунала. Записваме го човека щом настоява.

10

Nova

преди 3 години

БЛС като СЗО!!!

9

До коментар

преди 3 години

СЗО забрани аутопсиите а без тях не се знае от какво е загинал човека. Има един договор за Антарктида подписан от всички държави кажи речи да не стъпва човешки крак там без тяхно съгласие (военни пазят). Сега тази ситуация пак всички заедно работят уж са врагове !? Ако човек има мозък ще му светне ,че отдавна ни имплементират и въвеждат в нова болшевишка диктатура колкото и смешно да звучи на зомбитата. Хората и техните мозъци са в хибернация и не работят адекватно. Хората вярват на лъжите факт.

8

COVID-19

преди 3 години

Всички ще дойдете при мен!Молете се!И си спомнете греховете!АМИН!

7

Анонимен

преди 3 години

От АРАбСКИТЕ ммаски, хората се РАЗБОЛЯВАТ. Един човек стои в автобуса,, без макса и НЕ кашля. Слага макса и почва да кашля. ПОсле пак маха маската и започва да се оправя... Тия маски са САМО за еднократно ползване, както иглите за сприновки при инжекции, които правят лекарите. Ако носиш маската 2-3 дни, в маската се събират вируси и почваш да се разболяваш.Трябва някой да ЗАСТРЕЛЯ *** Борисов Банкя-лията и да ОЗДРАВЕЯТ българите.. Хем ще се ОТЪРВЕМ от АРАБСКИТЕ маски.

6

Анонимен

преди 3 години

До ГибиИмай си една наум, че никой може и да не знае от какво умират хората, не слчайно са наслагали военни хирурзи да правят аутопсиил На хората казват че е вирус щото все нещо трябва да кажат. Ама военните обикновенно не се интересуват от вируси. Не може Путин, Бил Гейтс, Тръмп, Меркел и всичките да лъжат. Нищо не печелят освен ругатни.

5

Под носа и устата

преди 3 години

Там й е мястото на маската.

4

Анонимен

преди 3 години

Верно ли бе, то и вирус имало ? Ние пък мислихме, че хората носят маски за красота. Хубаво че най-после се намери експерт, който да може да обясни за какво са маските. Тоя през последните няколко месеца май е живял под някой камък в гората.

3

Гиби

преди 3 години

Значи някои лекари (малцинството в България и по светът) казват ,че слагането на маска (***) пред носа и устата ни най-малкото може да ни докара плеврит , пневмония , затруднено дишане , по-малко постъпващ кислород до мозък и тяло , даже някои казват рак може . На шефа на БЛС ли да вярвам който има изгода от болни хора за да източва каса и да правят пари с фарма мафията или на честните лекари да вярвам !?