21

Анонимен

преди 3 години

Щом е сред 10-те страни значи е десета, иначе заглавието което трябва да наблегне на значимостта на Русия за васала България щеше да е друго.

20

КЛ

преди 3 години

"Парите не миришат" е казал император Веспасиян, по повод на платените обществени тоалетни в Рим.От някои коментари се носи подобна миризма.

19

радваите се и на тез

преди 3 години

До АМИ , ПРАВИЛНО! Не лъжи ,не ходим заради мутри и проституция,заради лошо обслуцване и мръсотия.Това в Гърция го няма.Оверете си часовника господа Андрешковци.Колкото до туристите едва ли им предлагате нещо бесплатно

18

Какъв пазар?

преди 3 години

Рублата малко навлезе в режимче на "свободно падане" спрямо долара и еврото, а по-точно е в тройката на най-зле представящите се валути спрямо долара от началото на годината. Поредният величав успех на Вовата. Та какъв щял да бъде бурният наплив от платежоспособни руски туристи?

17

Атанас Велмазов

преди 3 години

До 17, ами ще купуват , защото имат пари, няма да чакат тебе, БЕДНЯКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16

Анонимен

преди 3 години

Наглите колхозници и дуняши искат на морето да им се говори на Руски !!! смятат ,че сме длъжни ! ,чк жалби пишат ,че някой от обслужването не говорел руски - Егати нахалството . По кой Закон имат право да купуват имоти в България ? - Незаконно е !Я Гешев да поразрови и да ги разкара !

15

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 3 години

ЗАТОВА НЕ ХОДЯ НА НАШЕТО МОРЕ!ПИСНАЛО МИ Е ОТ ТИЯ РУСКИ ***--С ПРЕТЕНЦИИ И ФАЛШИВО ПИЯНСКО САМОЧУВСТВИЕ....ХА,ХА,ХАААААААААААКОМШУЛУКА И ГРЕКО СА МИ НАЙ-МИЛИ СЕГА....ХА,ХА,ХААААААААА...

14

Анонимен

преди 3 години

рашките са Изключително Неприятни ,па с претенции,па надменни, а миришат на вкиснато тази година една рецепционистка в Поморие ми каза - работя само ,защото рашките не дойдоха , не мога да ги понасям.Лошото е ,че са изкупили Много - Цяла Камчия, Поморие,Несебър,Созопол - Ужас !

13

Анонимен

преди 3 години

"Пазар Русия е важен за развитието на туристическия ни отрасъл. Той се нарежда сред водещите 10 страни, от които годишно България посреща най-много посетители"-----------------------------------Тези изречения не са написани на български. Не се разбира. Преведете!

12

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Защо сте против руснаците ?!Та нали руснака Горбачов ви освободи последния път ?Та нали руснаците спасяваха последните слаби турсезони на мутрата бай *** ?Та нали руснаците купиха некачествените апартаменти на мутретата по черноморието ?

11

Анонимен

преди 3 години

Не ни трябват.

10

чърчил курцог марлбо

преди 3 години

До Анонимен1 "Тези не са туристи, а окупатори" Англичаните не са окупатори. Те са Господари на аборигени от слънчев бряг

9

Тони

преди 3 години

Прекрасни хора са руснаците, братски народ, държат на семейните ценности и хетеросек.суалните практики ! Затова ми се иска един ден да станем част от Русия, така или иначе заради демографския срив, България няма да я има на картата до 20-30 години, по-добре братска Русия, отколкото Турция и ислямизация на земите ни !!!

8

Анонимен

преди 3 години

Е нали Путин е готов да остъкли черноморието ни заради НАТО'вските военни бази !!!

7

Ангелов ГР

преди 3 години

Многото руски туристи алкохолици по нашето черноморие, са една от причините по- малко българи да ходят на море у нас. Сигурен съм, че и без тях, туристическия бранш ще преживее и ще има по- малко дразнители за нас а може и да започнат да ни посрещат по- добре в ресторантите и хотелите там.

6

Атанас Велмазов

преди 3 години

Чест и почитания на братския руски народ ! Прекрасни хора !

5

ХА ХА ХА

преди 3 години

А броят ли и "туристите"дито тровиха Емилиян Г.

4

Анонимен

преди 3 години

Колкото по-малко от тези, толкова по-добре

3

Анонимен

преди 3 години

Русия е и най-спинозната държава извън Африка. Внасят го у нас.

2

Анонимен

преди 3 години

Туризма между държавите нещо не се връзва с корона вируса.