63

Анонимен

преди 3 години

Ка Ни Сее Бе-КНСБ!

62

дуплика

преди 3 години

До *** Прочетох номера който репликираш и наистина си прав. Обаче виж какво самочувствие и арогантност пък нищо обществото не е получило въпреки че толкова много им дало. И понеже получили без да произведат нещо реално и искат ли искат чак се карат, а то такива с нетрудови доходи данъка трябва да им е 36-38% някъде а не мизерните 10% че се оплакват на всичкото отгоре. Но май си измислят.

61

Анонимен

преди 3 години

До Истина Нещо за производителността на труда да кажеш и за повсемесното мотаене по улиците в работно време както и за това че всеки работи каквото не му е работа и затова почти нищо не работи, а и данъчната ставка е най ниската в света 10% за всички хора, което ако бяхме развита страна щеше да направи мутрите империалисти...

60

Анонимен

преди 3 години

До недоволен Шайката го краде но той си трае и това е недостойно наистина.

59

Анонимен

преди 3 години

Ей много сте нагли ей. Не мога ви описа какво изпитвам към вас но не е омраза а по скоро презрение. Дано ви накаже господ по божия воля.....

58

недоволен

преди 3 години

Години образование , четене на дебели книги , труд и възпитание на уважение един към друг , уважение към правилата и законите, делят българина от хубав и достоен живот.

57

Червения Дядо

преди 3 години

До Червения ДядоАко нямаше 50-60 години комунизъм, и ако нямахме толкова много крадливи комуняци и роми на глава от населението ни, можеше и да стане.

56

дядо Шишарко

преди 3 години

СПОРЕД КАЗИОННИТЕ ЧЕРВЕНИ МИШКИ, ЕДНИТЕ ще вземат 1440лв. А ДРУГИТЕ 360лв. Като знаем, че тавана го взимат само доносниците от ДС, право на болшевишките мишки от КНСБ. Натова Цоцаалистите викат цоками защото сме цоцаалисти..

55

Петров

преди 3 години

До КойчоПриятел, амбреажа Ушко фатмаков си призна по телевизията, че той е аранжирал пачките в чекмеджето и изпратил неговата любовница, жената на пламен бобоков да направи сникмите докато Боко го няма. Естествено, момчетата от НСО си мълчат, щото амбреажа ще ги уволни ако кажат.

54

Боко

преди 3 години

Плащам добре на троловете си! Да, те НЕ ВЗЕМАТ по 1000 лева заплата ! Вземат повече защото ми лапат топките до дъно...Останалите ( около 70%) от софиянци ( дето няма достъп до европари и моите обръчи от фирми) бъхтят за по 1200 бруто ( след данъци 900 лева ) в добрия случай...в провинцията не коментирам - там 800 бруто са лукс...разликата за мен ...

53

Койчо

преди 3 години

Кажете му едно благодаря на боко тиквата че дава по 50 лева към пенсиите а пък краде пачки по 500 евро от народа.Аз ще му кажа едно голям човешко благодаря.

52

Анонимен

преди 3 години

Най-погрешното е да се вдига минималната пенсия, което принуждава хората да укриват доходи и да се осигуряват на минимума. Точно обратното трябва да се направи - размерът на пенсията на всеки да зависи само от годините трудов стаж и размера на сумите, на които се е осигурявал спрямо средната за България (индивидуалния коефициент), без да има значение кога човека се е пенсионирал. Ако така на някой пенсията му трябва да 100 лева, да си получава тези 100 лева, а не 400 за сметка на по-ниски пенси

51

Анонимен

преди 3 години

Май изпускате най-важното, размера на пенсията в момента на отпускането й е правопропорционален на средния осигурителен доход за България за 12-те месеца преди месеца на пенсиониране. Този доход обаче много бързо расте с всяка следваща година и това обрича хората пенсионирали се по-рано на значително по-ниски пенсии. Според мен коренно е сбъркан начина за изчисляване на размера на пенсиите. Всичките тези актуализации на пенсиите, всъщност се опитват да коригират този грешен начин.

50

Анонимен

преди 3 години

За какво трябва да се дига и горната граница,тавана си беше 1200лв.,вдигнете само ниските пенсии,те тези които взимат тавана са или депутати,доктори,полицаи,военни,учители-и на 90процента са на държавна работа.Всички които получават пенсия не трябва да се назначават на държавна работа,като искат да работят нека но само в частни фирми.ТАКАВА АНАРХИЯ НЯМА НИКЪДЕ ПО СВЕТА..........

49

Баш Майстор

преди 3 години

За доходите, нека попитам, Вие хотел ли сте? Какъв е този "офис с шест чистачки" ??? Аз работя в ММИ Мини Марица изток. 1300 лева брутно взимат около 30% от МИНЬОРИТЕ. Около 20 % са дори с по - ниски заплати. Подписал съм се, че нямам право да разгласявам заплатата си, иначе щях да си напиша и името и длъжността и дохода. И също работя в сферата на ИТ(PLC), създаване на софтуер, програмиране, поддръжка, ремонт,,...... условия РУДНИЧНИ. Само ще подскажа, че НЕ СЪМ осигурен на максималния доход.

48

Баш Майстор

преди 3 години

Сега, нека споменем, че едно време, коефициента за пенсия се определяне за 3(три) последователни години по избор от пенсионера. От 01.01.1997 обаче, се определя от всички месечни осигурителни вноски плюс 3 години по избор преди 1997. Сега ще отпаднат 3 - те години и ще остане дохода забележете, не от 1997, а от 2000?!?!?!?!

47

ДО 48

преди 3 години

Обвиних те в лъжа заради твоето твърдение че са плащали последните 5 години преди пенсия максималните осигуровки , прочети си написаното .Тоест - преди това са плащали нещо друго .

46

до 46

преди 3 години

Кой те лъже?! Последните години се осигуряваха на над 8 000лв. всеки и се питам аз какво дава държавата за всички тези вноски над прага? Нищо. Но те честни и почтени плащаха до стотинка. Преди това 10 години и отгоре- отново над прага. Какво невярно е казано? ЦЯЛ живот са се осигурявали честно и почтено. Просто казах за последните 5 години, че вече им порастна много доходът и пак нищо като пенсия.

45

анонимен

преди 3 години

Затова хората искат оставка -защото ни управляват ДВОЙКАРИ

44

Do 44

преди 3 години

Нещо ни Лъжеш - за *** баща ти , така подлъгваш и хората .По формулата на НОИ няма как да плащаш 5 години максимални осигуровки , и да вземеш тавана на пенсия от 1200 лева . Така заблуждаваш хората че няколко години стигат за да вземеш добра пенсия . Формулата на НОИ е следната - години осигурителен стаж , внесени осигуровки за тези години , тоест - Досие - проследяват ти целия стаж и осигуровките , няма как за 5 години да си вдигнеш пенсията ако 35 години си внасял минимални или никакви .