87

А зетят му

преди 1 година

Големият моралист Златан Стойкав...,а зетят му - криминален престъпник.

86

ПенЦията

преди 2 години

Каквото трябвало да си го направил като началник на Генералния щаб,ама тогава се криеше като палаш в шубраците и слугуваше на натовизацията. Сега пърдухелът да си гледа пенЦията.

85

Гола вода

преди 2 години

до Анонимен Точно тоя допусна да бъде премахната наборната служба ,а сега се загрижил да я възстановява. ***. Тоя трябва да го съдят догодина за атентата в Кербала - догодина изтима 20 годишната давност на документацията около атентата. Седмица преди атентата тоя мишок ходи на инспекция и нищо не видя,че охраната и обрланата на базата е гола вода.

84

Без съд

преди 2 години

Нещо гледам по снимките Златан започва физиолигически да дава фира - лявото му око като да е понесло лек инсулт. И тоя като ген.Колев ще се размине без съд за простотията,която сътвориха в Кербала.

83

Що за

преди 3 години

Че то точно Златан Стойков премахна наборните войници и съкрати над 80% от военните райони. Що за безочие и гьонсуратщина?

82

Няма морално право

преди 3 години

Златан Стойков няма морално право да се обажда от коневръза. Точно той като Началник на ГЩ ликвидира и наборната служба и 80% от поделенията и военните райони. Най-лошото е,че съсипа мобилиационната система.

81

Пълен провал

преди 3 години

До Анонимен Там е работата ,че хич не е запознат с военното дело гусинът Стойков. Една година като лейтенет в Сандански и след това до полковник само служба на жълтите павета като коменданец и операторче по щабовете. На дърти генералски години за по някоя година се пошматкА в Благоевград и Пловдив. Дори като коменданец се изложи тотално,защото ходИ в Кербала и въобще не видя огромните слабости в охраната и отбраната на базата,а като каменданец това трябваше да го знае. Нито пък взе грам мерки.

80

Зад заспалите ви

преди 3 години

гърбове, Тикквочча и хунтата му от про-западни предатели и крадцисе готви да "купи" още 8 бръкми от САЩ гадовете по този начин плащат за подкрепата на окупатора - да ги оставят на властвдигни се овче племе иначеи гащите ще ви вземат тези изрроди !!!

79

Анонимен

преди 3 години

и кого ще пазят тия войници? дерибей доган пеевски и другите мутри тиквеници докато крадат евросубсидии ли?

78

Щирлиц

преди 3 години

Малката и модерна професионална армия няма да ни помогне,ако всички останали мъже,годни да носят оръжие не са преминали военно обучение-истинско такова,разбира се.

77

Паравоенен

преди 3 години

Имам едно усещане, че българската армия, освен че ще е бия и ще се отнасям с нея като към жена. Нали ме разбрахте? 50-тина човека сме. Колко армия ще ни пратите?

76

РЕДНИК 1987

преди 3 години

Поправките бяха Дело на Сидеров , Каракачанов , Симеонов и Марешки - Нито един от тези хора не е ходил войник - или са откупени от Родителите си Комунисти или са били Инвалиди на 18 годишна Възраст .

75

Някой

преди 3 години

За една година казарма, хвърлих една фалшива граната, изстрелях няма и десет куршума с една крива пушка. Това ли е армия, това ли е обучение. Само чистихме, охранявахме техниката, коята я разпродадоха, и все нищо общо с армия.

74

Да бе!

преди 3 години

В близкото бъдеще България няма да се нуждае от армия, а от полиция. При Новия световен ред Свободният свят няма да има врагове, защото няма да има феодализъм. Добре подготвена и интелигентна полиция трябва да се създаде, а не войска.

73

Анонимен

преди 3 години

До Баровеца/Воник/за 6 месеца тгренировки ще имаш напредък но... няма да постигнеш кой знае колко. С автомат и нож война вече не се води, ей го Константинопол - 15 млн пеш да тръгнат нямаме патрони да ги спрем. Трябва малка (30-40 хил) обучена и екипирана армия, както и инвестиции в нови технологии. Това с комунисти на власт няма как да се получи, родолюбци трябват. Са се чудят как да назначат още калинки на държавна служба

72

Ямболски цървул

преди 3 години

След дъжд качулка! Когато каруцата се обърне-пътища много! Кон боб яде ли?Мисир на салкъм катери ли се?Турчин в джамия пърди ли?Рамбо дядо му е Ран Босилек?

71

Анонимен

преди 3 години

Войници пушечно месо за НАТО срещу Русия нали, хаха добре, веднага

70

Анонимен

преди 3 години

ТОЕСТ ХИБРИДНА АРМИЯ ПО РУСКИ МОДЕЛ. ПЪЛНА ГЛУПОСТ.

69

Анонимен

преди 3 години

Ще останат в Булгаризтан само роми и ***. Умните и нормални деца ще отидат да учат и живеят в чужбина. Тъпите *** ще крадът нафта от гсм и ще се правят на велики Браво много умно решение . Трябва някой да пази милиардерите , Но това няма да са нашите деца. Иначе ще се мобилизираме старите и тогава тежко им на генерчетата и *** на шкембе войвода

68

Анонимен

преди 3 години

Г-н Генерал ,вероятно сте добре запознат с военното дело ,щом сте стигнали до този чин в армията , но не е зле да почетете и малко книги за народопсихологията на бългрина , психологическата нагласа е важна част от обучението на един войник -само с "надъхване" едва ли ще има големи резултати - Кадроваци и Набор - пълен разнобой кадроваците ще мрънкат ,че другите само чакат да се уволнят , а наборът ще се опъва да свърши задачите ,защото на кадроваците това им е работата и така -едно нищо