15

Анонимен

преди 3 години

Стига сте давали мнения без да имате една татуировка.И сте пълни гълфони с тези клишета ама пълни нещастници .Аз съм целия в татуировки, имам две деца и развиваме с колегите успешен бизнес .Какви тъпотии пишете

14

не бе

преди 3 години

Татуировките са вредни тва е банално ясно. За да кажеш че неса вредни е просто признак на тъпотия . Естествено вредата не е от днес за утре, това е процес който ще се усети след доста години. И нормално една малка татуировка да няма база за сравнение с цели зони наклепани... но то акъл се иска ... не съм против , не ме разбирайте погрешно. Но небих си направил никога естествено :) хаха . Да ги гледам ме кефят , да си го причиня - абсурд !

13

R.I.P

преди 3 години

На тоя му викаха Зомби Бой...... ама умре . Млад и нашарен като кукла на Хелуин след няколкото си кратки години "слава" че е най-татуирания в света .

12

Мимикрия

преди 3 години

...Това е ,когато слаб и чувстваш се застрашен вид се опитва да се защити или отклони вниманието от себе си като променя външни си вид и се опитва да го направи по-агресивен, за да отблъсне видовете които искат да го атакуват или когато иска да отклони вниманието от себе си.Агресивен външен вид обикновенно се стремят да си придадат слаби и безпомощни индивиди/видове които НЯМАТ естествена защита и са жертви в околната си среда.С две думи : - Правя се страшен , щото си знам какъв съм ***.

11

Jonny Walker

преди 3 години

До За това...Тия клетви, доста се поизтъркаха . Цял свят викаш, а ? Аз обикалям света от много години. Дори и сега ако ми видиш IP-тo ще ти светне че не съм в БГ.... ама до сега не съм срещал някой дето да ми се подиграва когато му кажа че съм от България.Дори напротив. Някакви комплекси ли избиваш ? Или НА ТЕБ ти се подиграват и защото си българин , си мислиш че всички българи са подигравани....Дръж се като мъж . Спри да го ядеш тоя чесън... и хорат около теб ще спрат да ти се подиграват.

10

Анонимен

преди 3 години

Цял свят не ви харесва и ви се подиграват и ви мислят за трета ръка народ. Защото сте тесногръди, ограничени, тъпчете се с лук и чесън и смърдите........ Трета ръка народ са повечето българи в България но не заради лука и чесъна а заради анти-акълието което цари навсякъде и във всичко.

9

За това...

преди 3 години

Цял свят не ви харесва и ви се подиграват и ви мислят за трета ръка народ. Защото сте тесногръди, ограничени, тъпчете се с лук и чесън и смърдите.

8

Гост

преди 3 години

Опасноста в България идва от там, че все още в 21-ви век хората тук са с манталитет от 19-ти. Татусите са култура от хилядолетия и няма нищо общо с комплексарщината невежи и елементарни хора. А това, че си мислите погрешно че се търси внимание си е лично ваш проблем. Бай *** дори сега е актуален за съжаление. Българите сте назадничеви, прости и изкл завистливи. И не можете да схванете, че всеки има личната свобода да прави каквото иска. *** народ слаба държава.

7

роза

преди 3 години

Татуировки си правят предимно тинейджъри и комплексари в млада възраст.Те не мислят,че като остареят,кожата им ще увисне и ще изглеждат жалки и смешни.Чувала съм много възрастни хора да съжаляват,че на младини са направили тази глупост.Но на никой не можеш да налееш насила ум в главата.Който е решил да го направи,ще го направи.

6

Красота

преди 3 години

И кое му харесват на този отврат? Да се страхувам ли или да се смея? По скоро отблъскващо ! И никому ненужно.

5

Изглежда

преди 3 години

Има опасност да разкрият, че човек е комплексар, който търси внимание. В БГ всеки сиромах с ръкави и бради. Ама много мутри с анцузи реплика за 40лв. ВМW за 1000 лв. Бради и бръснати глави. Ама с по 10-15лв в джеба! А да и питбули задължително! Без питбул не си мъж!

4

Анонимен

преди 3 години

Татуировките не крият опасности. Опасностите се крият в главите на тези, дето се татуират - особено като онова нещо на снимката.

3

Анонимен

преди 3 години

Има и една 4-та група лица с татуировки ,най-обикновени комплексари!

2

Обективно

преди 3 години

Нормален човек никога няма да си направи татуировкаТатуират се:а) затворнициб) компаньонкив) лица с психически девиации, включително моряци, които седмици и месеци живеят в тесни изолирани пространства на корабите, без нормално човешко общуване извън професията и без нормална околна среда - паркове, разходки, заведения и т.н.

1

анонимен

преди 3 години

Много точно е написано това,че татуровките са вредни за кожата и всеки нормално мислещ човек го знае.