240

По договор

преди 3 години

Съгласно договора за закупуване на тия страшни самолети те ще имат право да излитат само след изрично разрешение на САЩ или щаба на НАТО. С две думи, дори и *** да ни нападнат, стоим и чакаме хабер от САЩ за позволение четирите ни летящи страхотии да напуснат хангарите....АКО сме си купили боеприпаси, защото по договор ще ни доставят само самолети.Четете договора, краварски фенчета. Преди да започнете да празнувате.

239

Goni

преди 3 години

И ракети трябват, доста ракети. Поне по 1 за всеки самолет на потенциален противник. Т.е 1000 само за гърците и турците.

238

ДрОгаря

преди 3 години

До АнонименДрОгаре виждам, че все още не ИСКАТЕ да свикнете с новите реалности....Мнго тиса стари тия "реалности" , господинчо... С такива ковбойците са бомбили Виетнам през далечната 1970г. А и "новите реалности още само на хартия съществуват. Кого ще заплашвате с тия книжни самолетчета ? Гаргите ли ? А и да не забравяме че ДВА от тия страшилища за комунисти са учебни. Т.е. само летят.И да не забравяме че гориво и въоръжение не са поръчвни.Къде ще зареждат? При Марешки ли ? хахаха

237

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре виждам, че все още не ИСКАТЕ да свикнете с новите реалности.

236

Анонимен

преди 3 години

Продажници. На фона на пандемията и икономическата криза, те купуват изтребители. Още преди да са получили предишните. Похвално.

235

Един

преди 3 години

СССР се разпадна отдавна. Време е да се разпадне НАТО и Европейския съюз да има собствени въоръжени сили. Европа е най добре развития континент и не се нуждае от контрола на янките.

234

Анонимен

преди 3 години

Придобиването на самолетите F-16 Block 70 не е само покупка------Пхахаха! Оставаше да е само покупка... :)))

233

Зозо

преди 3 години

До Анонимен ....За реално боеспособни ВВС е необходим 3 цифрен брой F-ове....С 14 МиГ-29, 12 Су-25 и 16 Ф-16 какво става, приятелю? Сръбете пак ще пълнят гащетата :))))))))), както обикновено :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

232

Анонимен

преди 3 години

До БостанПРЕТОПЛЕНА МАНДЖА С ТЕЗИ уж "шкафчета"!!!!!!!

231

Анонимен

преди 3 години

254 Стига давчихте тази дъвка, скапан монтаж на руския агент Радев и компания.

230

Анонимен

преди 3 години

255 Ще имаме съответстваща на НАТО, на размерите, и стандарта ни, бойна ескадрила.

229

Анонимен

преди 3 години

Тиквата поръчва и плаща , но поръчката ще е готова след 10 години , ефовете ги чакайте готови за скраб след 10 години

228

Бостан

преди 3 години

Парите, които Нинова е приватизирала, са само две пачки от онова чекмедже! Що не кажеш нещо за останалите пачки?

227

Анонимен

преди 3 години

Кой не плаща данъци, бе???От 1000 лв заплата бруто, работникът взема чисти 775 лв плюс/минус някакви стотинки, а работодателят върху същата тая 1000 лв заплата бруто плаща още 198 лв осигуровки отгоре.Реално 35% - повече от 1/3 - 423 лв от 1198 лв заплата бруто отиват за държавата и оттам нататък започват да ни канят с 20% ДДС, 10% данък наследство, а недай си Боже да декларираш доход от наеми или втора работа!

226

Пенсиониран летец

преди 3 години

Имам над 1400 летателни часа - вярно, на старите МиГ-17, 19 и 21. Но на чертеж на самолет още не съм и съм много мераклия да пробвам! Де да знам, току-виж полетял!?

225

Анонимен

преди 3 години

До 250 Или са плащали данъци на Нрб- то а сега мърморят, че парите били " техни", искат и високи пенсии, а гласуват за Импексова, дето " приватизираше Техноимпекс- предприятие с за милиони долари активи в Либия с " приватизационни бонове"...ужас

224

Анонимен

преди 3 години

Много добро решение!!!И стига говорете, че парите са ваши, щото повечето никога не сте плащали данъци!!!!!

223

Обективно

преди 3 години

Преди 75 години монархо-фашисткото правителство на Борис Сакскофонски също постигна пълна оперативна съвместимост с хитлеристката армия и после 2000 предатели увиснаха на бесилките на Народния съд.Сега като ги гледам тия пак са се събрали съм 2000 за Втори Народен съд

222

Бибо

преди 3 години

СЪС НАШИТЕ ПАРИ СИ КУПУВА СВОБОДАТА. КРАВАРИТЕ ЩЕ ГО СПАСЯВАТ. МОЖЕ БИ ТУК НА ЗЕМЯТА, НО ГОРЕ НЯМА ДА СЕ СПАСЯТ....

221

Анонимен

преди 3 години

Аверите имат съюзник в лицето на Турция, а арменците разчитат на двулика Русия... Путин няма пари за война в Кавказ, сега помощ на Армения може да даде само Кадиров, но какво ще иска в замяна той???