54

Христо Христов

преди 3 години

тия 750 само за възнаграждения вид заплата ли са или и за доходи от инвестиции/собственост/дивиденти/печалба?

53

Анонимен

преди 3 години

Ало редакцията, вие отдавна сте в жълтия раздел! Ако става въпрос, повечето българи са платили повече от $750 данъци, без да са американци. Но не е там проблема. Ако бяхте гледали дебата, или поне ако бяхте преписали нещо различно от NYT, WP, AP и т.н, щяхте да бъдете обективни. Но сега сте просто едни слуги на изброените фалшификатори...

52

Анонимен

преди 3 години

За гугъл транслейт журналистите: в превод от английски tax означава данък.

51

KAG2020

преди 3 години

Акайте тея тухли либерасти недни, напъвайте, че още малко надежда ви остана, 1 месец и ви пращаме в небитието. Чакаме байдЪната да отговори на въпроса защо изчадието му е взело милиарди от оризия и 3.5М долара от колхозния ке...*** наскоро? Защо преди татя да стане ВП е бил НИКОЙ, а сега е мултимилионер? Защо украинската Барисма му даде $750,000? Защо беше в борда на директорите й? С какъв стаж, образование или опит е назначен там?байдЪната пелтечеше само, и призна че изчадието е наркоман

50

Анонимен

преди 3 години

Време е седемкратно фалиралия бизнесмен Тръмп да се заеме с бизнеса си вместо с клоунадата в Белия дом.

49

Док

преди 3 години

Какво са ревнали тия? Тръмп, също като нашия тиквеникк си е своего рода събирателен образ на техния манталитет. Примери безброй. Нашия първи също абсолютно олицетворява всички черти и нюанси на нашия манталитет. Те затова са избрани от народа, а дали стават за управляващи е съвсееееем друга тема. И както е казал някой мъдър човек - всеки народ си заслужава управниците.

48

Русия

преди 3 години

Памперс фалит Перука ши напрай ощи идин фалит ама як фалит на ФАЩ.

47

Анонимен

преди 3 години

Ненавиждам елементарни хора и мошенници...същите като Тръмп. Но най-са ми неприятни егоистите и лъжците...ееее пак Тръмп. Тоя е възможно най-долното, на най-долното! Няма капка достойнство и харизма, но всеки Народ си заслужава управниците.

46

Някой

преди 3 години

Такси и данъци е болна тема за Американците особенно в такива времена.Мисля,че Тръмп само с тези разкрития загуби 6-7 пункта

45

до Прокурор

преди 3 години

Внимавай, защото ако спечели такива като теб ги очаква това нещо.

44

Анонимен

преди 3 години

Толкова са изкуствени тези либерал демократи че само умственоизоставащи биха гласували за тях. Мислят се за "Елита" само защото са се обградили с пари и власт. Втори мандат на Тръмп ще означава връщане на стария световен ред, без бутафорни китайски стоки, бутафорно строителство, бутафорно население от мигранти, бутафорна храна в магазина, либерал демократите превърнаха всичко в бутафорно. Тръмп ще върне истината.

43

Анонимен

преди 3 години

Медията на Демократическата партия "Ню Йорк Таймс" продължава да бълва джендърска пропаганда. Напразно. Тръмп ще победи, защото има поддръжката на обикновения американец.

42

Анонимен

преди 3 години

До ДодоБахти гандия ... Сакън да не ти каже нещо някой на опаки ...

41

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 37Да, каот един бизнес стане нерентабилен, го фалираш. То и аз имах музикален магазин, дето до 2005-6-а къртеше яко от кинти, дажи си спомням последните 3-4 албума, дето продавахме по 50-100 бройки на ден, а тогава, 20 лева беше ехеееее....Ама после мъръ тойките яко се научиха всички, не самокелешата и замина ... Какво да го правя? Фалит, продажба на безценица и да си приберем парите.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 39Реално пак е милионер. Просто милионите му са няколко хиляди ...

39

Анонимен

преди 3 години

Плаща повече ... айде стига! Тръмп плаща повече от цели общности социално слаби навлеци, които с нищо не допринасят за икономиката и себе си, ама дай да накажем богатите, които и без маргиналните лумпенизирани маси, пак щяха да са си богати, ако не е и повече. 1/3 от американците са мързеливи дебелаци, на които все някой от ляво или от дясно им е виновен.

38

Анонимен

преди 3 години

Може ли да са толкова кухи тези американци?Тръмп им казва че в пожарите по западното крайбрежие горят сухи треви. Те му вярват и дори го обожаствяват досущ като руснаците Путин.

37

Анонимен

преди 3 години

До 21 милионер ?Не беше ли милиардер Тръмп

36

Анонимен

преди 3 години

Получавам мизерна българска заплата, а съм платил повече данъци от Доналд Тръмп и Бойко Борисов взети заедно.

35

Анонимен

преди 3 години

Това че Тръмп е фалирал редица от компаниите си е напълно вярно - казина, увеселителни паркове, хотели много са неговите фалити.