21

Микрон

преди 3 години

А политически *** забранени също нали?

20

Анонимен

преди 3 години

1. Всякакви твърдения, че всички работят насила нямат нищо общо с реалността. Има жени които работят без сутеньори. Има жени които работят тази професия за да могат да си позволят по-луксозен живот. Има жени които работят тази професия с неудоволствие, но доброволно за да си отглеждат децата. Има жени които работят насила. 2. Във Франция няма публични домове, а керванът си върви. Така и в Белгия никой няма да го спре.

19

анонимен

преди 3 години

Брюксел да забрани и арабите по улиците в центъра! Прилича на град в ориента с тези пингвини по улиците!

18

Анонимен

преди 3 години

Пич, французойките в днешни дни са силно Надценени. Виж, дори Макаронаения си е взел бабичка, дето му е била учителка... По добре си фани някое сладко българче от ня1коя френска гимназия. Или ти френската филология - там са още по - сладки. И стрателни...

17

Теди

преди 3 години

Проституцията не е работа, а прикрито нечовешко насилие, злоба и многократни изнасилвания на жените и момичетата .

16

Теди

преди 3 години

Проститутките винаги са жертви на насилие и има много организации в Европа ,които се борят с трафика на хора и сексуалната експлоатация . Има една книжка- Европа и жените препоръчвам ви я -има я в бюрата по труда и кариерните центрове.

15

Анонимен

преди 3 години

"Сега просто проституцията ще стане нелегална - рай за организираната престъпност"---Тя легалната щото не е. Просто с легализацията сутеньорите стават "мениджъри" и могат да си мениджърстват съвсем безнаказано. Организираната престъпност не си мисли "Въй, държавата ни се меси в милиардния бизнес, дайте да се махаме". Тя си работи с държавата, а структурите, играчите и методите си остават същите.

14

Мико

преди 3 години

Как по-просто да ви го обясня? Е_бе ми се французойка, не мароканка или алжирка. Тук няма такива. Там пък българки, румънки, украинки и т.н. Такива има и тук. Пълно е в Студентски град и Витоша. Как мога да е_ба французойка да му се незнае.

13

Анонимен

преди 3 години

ТОВА Е СЕРИОЗЕН УДАР ПО турция!

12

Край

преди 3 години

Е те сега евродепутати ни ще си се приберат в България.

11

Mda

преди 3 години

Трудно ще **** французойка - труженичките. Българките и румънките отдавна им изядоха хляба. Не че съвсем няма, но на практика бизнеса в цяла Западна Европа се държи от хора от нашия регион. И в Амстердам, и в Брюксел, и в Ница или Марбея може да си говориш направо на български. Ако не за първата, то за втората или третата ще е майчин.

10

Анонимен

преди 3 години

Под францъзойка имаш предвид мароканка може би?

9

Анонимен

преди 3 години

Забраниха я легално ама нелегално ще си продължи

8

е те са

преди 3 години

си легам с чорапите!

7

Христо Христов

преди 3 години

От спирка Шуман не търпят конкуренция...

6

Мико

преди 3 години

Винагин съм се чудил защо в Източна Европа няма труженички от Западна Европа. На мен ми се е_бе някоя французойка, ама нейсе...

5

Шопо

преди 3 години

Ей ! От тоя КОВИД19 и жилата не можеш да олабиш...

4

Mda

преди 3 години

Пак ще се напълни с "млади и красиви" в България. Поне 80% от труженичките в Брюксел в са българки, румънки и украинки. Останалите са разни черни от Африка.

3

Анонимен

преди 3 години

Сега просто проституцията ще стане нелегална - рай за организираната престъпност. Що за глупости вършат тези в Брюксел не ми е ясно. Не са ли научили този урок - със затваряне и забрани нищо не става. Навремето забраниха и алкохола - и получи ли се нещо? АБСОЛЮТНО НИЩО. Мерките трябва да са други ама кой да мисли? Не знам но така нищо няма да стане.

2

Анализатор

преди 3 години

Въъйййй,и сега Милийончева как ще заработва допълнително,казвват че тарамбуките и зебеците много я уважавали по няколко пъти.